Rugbyștii încheie sezonul pe teren propriu

CSM Bucovina încheie pe teren propriu sezonul 2015 al Diviziei Naționale de rugby. Echipa antrenată de Constantin Vlad întâlnește în ultima etapă de campionat CSM II București, într-un joc programat sâmbătă, de la ora 10:00, pe terenul “Unirea”.

Grație victoriei înregistrată săptămâna trecută la Buzău, rugbyștii suceveni se mențin în Divizia Națională indiferent de rezultatul partidei cu echipa de tineret a clubului CSM București. Chiar și asa, antrenorul Constantin Vlad speră ca elevii săi să administreze prima înfrângere stagională grupării din Capitală.

“Sper să facem un meci bun, chiar dacă nu mai contează punctele. Adversarii de sâmbătă nu au pierdut în acest campionat și mi-aș dori să fim noi primii care îi învingem. Din păcate, nu voi avea la dispoziție câțiva jucători importanți, cum ar fi Crețuleac, Strugariu și Octavian Scolobiuc”, a declarat Constantin Vlad.

La finalul partidei dintre CSM Bucovina și CSM II București, spectatorii prezenți la baza sportivă „Unirea” vor putea asista la un meci de old-boys. Evenimentul, organizat de Asociaţia Sportivă “Prietenii Rugby-ului din Bucovina”, va debuta la ora 12:00 și va reuni foști jucători din Suceava, Iași, Pașcani, București și Republica Moldova.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rugbyștii încheie sezonul pe teren propriu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*