Roman, la Nationala

Pentru prima data in istoria fotbalului sucevean, doi jucatori nascuti aici, sunt in Echipa Nationala a Romaniei. Stelistului Dorin Goian i s-a alaturat actualul jucator al echipei FC Brasov, Mihai Roman. Radauteanul face parte din lotul cu care va aborda Razvan Lucescu primul sau meci pe banca reprezentativei tricolore, cel contra Lituaniei, programat la data de 6 iunie, de la ora 21.00, la Marijampole, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale.

Fostul mijlocas al Cetatii traverseaza in acest moment cea mai frumoasa perioada din cariera sa de fotbalist, dupa ce aseara a reusit sa inscrie golul de 2-0 in meciul cu Dinamo.

“Am vorbit cu toti jucatorii si bineinteles cu Goian. M-a intrebat ce mai fac si m-a felicitat la fel ca si restul jucatorilor de la Nationala pentru golul pe care l-am inscris aseara”, a marturisit pentru GazetaSV, Mihai Roman.

Mijlocasul Echipei Nationale este in tema cu ceea ce se intampla in momentul de fata in sportul sucevean. A salutat victoria Cetatii cu Petrolul si s-a aratat dezamagit de ratarea Cupei Challenge de catre Universitatea, recunoscand ca a urmarit ambele meciuri din finala la televizor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Roman, la Nationala"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*