Rezultatele de marţi

Abenor Interim a inceput in forta noul sezon al Campionatului Municipal de minifotbal, trupa condusa de Ionus Boghiu castigand meciul de debut disputat in compania celor de la Euro Express Full cu scorul de 5-0. “Alb-visiniii” au marcat toate golurile in repriza secunda, prin Berezoschi (2), Tiprigan, Braescu si Burduja.

Mult mai multe orgolii au fost in cel de-al doilea meci de marti, derbyul dintre Adistal si Railex. Cu cateva achizitii de marca facute in pauza de vara, printre care Romaniuc si Oniu, cei de la Adistal au creat panica in tabara campioanei in primul sfert de ora de joc, cand s-au distantat la doua goluri prin reusitele lui Lacatus si Tibi Neamtu. Pana la pauza, Railex a redus din diferenta prin Adi Ungureanu, iar Corban a restabilit egalitatea in debutul reprizei secunde. Ungureanu a bifat apoi dubla dupa o gafa a defensivei adverse, iar din acel moment jocul s-a rupt definitiv. Tomescu, in doua randuri, si Paul Bosancu si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor, iar Railex s-a impus in final cu scorul de 6-2.

Rezultatele primei etape:

Euro Express Full – Abenor Interim 0-5
Adistal – Railex 2-6

Joi, 19 septembrie:
ora 18.00: Auchan – Old Bucovina
ora 19.00: Cosmin & Romfour – Sav-Com

Revine – Ritmic (amanat)

Programul etapei a II-a:

Luni, 23 septembrie:
ora 19.00: Abenor Interim – Adistal

Marti, 24 septembrie:
ora 18.00: Ritmic – Sav-Com
ora 19.00: Revine – Euro Express Full

Joi, 26 septembrie:
ora 18.00: Railex – Auchan
ora 19.00: Old Bucovina – Cosmin & Romfour

COMENTARII:

3 Comentarii la "Rezultatele de marţi"

  1. Fratii Bosancu erau stricati la burta , de la 2-2 au luat-o razna se bucurau ca niste copii de 2 ani , mai mult sa incite adversarii . Bine ca au fost scuipati si injurati ca la usa cortului , s-au mai racorit si adversarii :)).

  2. Rezultatele de joi?

  3. http://www.gazetasv.ro/accidentare-horror-la-municipal/

    Meciul de astazi dintre Abenor Interim si Adistal a fost amanat.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*