Rezultatele de marţi

Adistal a luat o prima optiune de calificare in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la minifotbal, dupa ce s-a impus marti, pe terenul Ramiro, cu scorul de 9-2 (3-2), in fata celor de la Rai Caffe, in primul meci din cadrul Grupei A. Trupa condusa de Adi Costeniuc si-a asigurat victoria prin golurile marcate de Nicu Lacatus (3), Florin Turineac (2), Cosmin Haidau (2), Tibi Neamtu, plus un autogol al adversarilor. De partea cealalta, echipa manageriata de Misu Boicu s-a tinut tare in prima repriza, iar pe fondul paradelor portarului Iuli Apetrei, a reusit pentru moment chiar sa restabileasca egalitatea la 2-2. Rai a punctat prin Nicu Bardan si Alin Gusetoaia.

Linda Ecotil a debutat cu dreptul in minifotbalul sucevean, reusind sa se impuna, pe o ploaie torentiala, cu scorul de 4-2 (2-1), in fata celor de la Abernor Interim. “Alb-albastrii” si-au asigurat primele trei puncte in clasamentul Grupei B prin golurile lui Daniel Miron (2), Vlad Havristiuc si Timo Sandu. La poarta opusa, Cailean a fost invins doar de doua ori, la golurile lui Catalin Stamate si Bogdan Ciotina.

Ambele jocuri de marti au fost conduse de arbitrul Ghita Ignatescu.

Turneul local al Cupei Romaniei continua maine seara, pe terenul Ramiro, cu meciurile Euro Express Full – Georom (Grupa B) si Ritmic – Old Bucovina (Grupa A).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rezultatele de marţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*