Rezultat just

Contrar atmosferei tensionate din timpul meciului, antrenorii echipelor Universitatea si Dinamo s-au prezentat la conferinta de presa destul de destinsi. Ambii tehnicieni au cazut de acord ca sucevenii au meritat rezultat afisat la final pe tabela de marcaj.

“Suceava nu m-a surprins cu nimic. Ne cunoastem de cativa ani si stim ce poate fiecare dintre noi. Oricum, in momentul de fata, Universitatea nu este o echipa care poate fi batuta usor. Cred ca pana in minutul 55, ne-am descurcat destul de bine. Scorul a explodat din acel moment, cand am ramas in 4 jucatori de camp. Nu trebuie insa sa ne plangem pentru ca asa este in handbal si nu putem acuza scorul final”, a declarat antrenorul oaspetilor, Eliodor Voica.

Desi echipa sa a facut scor cu Dinamo, antrenorul Leonard Bibirig nu a exultat in declaratii: “Nu conteaza ca am marcat peste 40 de goluri, important este ca am castigat. Ii felicit pe cei de la Dinamo pentru jocul bun pe care l-au practicat. Noi am acuzat o lipsa de concentrare la inceput si am intrat greu in ritmul pe care ni-l doream. Nu pot insa sa nu ii felicit pe baieti pentru victoria de astazi”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rezultat just"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*