Revine a câştigat finala Cupei

Revine va reprezenta Suceava în cadrul turneului final al Cupei României la minifotbal. În finala locală a competiţiei, Guriţă şi colegii săi s-au impus în faţa celor de la Railex cu scorul de 2-0.

Finala pe municipiul Suceava a Cupei României a programat un nou derby între Railex şi Revine, cele două formaţii întâlnindu-se joi după-amiază pe terenul sintetic de la Ramiro. Campioana en-titre a Campionatului Municipal a cedat pentru a treia oară consecutiv în faţa celor de la Revine, golurile câştigătorilor fiind marcate în prima repriză de către Guriţă şi Romaşcanu. Înaintea acestei partide s-a disputat finala mică, acolo unde Adistal s-a impus în faţa formaţiei Interconti cu scorul de 6-4. Pentru Adistal au marcat Teodor(2), Filip, Ciocan, Costeniuc şi Musteaţa, iar golurile celor de la Interconti au fost semnate de Afloarei şi Crăciun(3). La finalul meciurilor organizatorii au oferit câştigătorilor medalii şi cupe.

Aflat la cea de-a doua ediţie, turneul final al Cupei României la minifotbal va avea loc în perioada 23-26 iunie, la Sibiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Revine a câştigat finala Cupei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*