Revin cei trei “muschetari” !

Revenirea lui Catalin Pascal (foto stanga) la Cetatea ar insemna refacerea trio-ului de portari din momentul infiintarii Cetatii (2004). Ramas pentru o perioada de timp singur, Andrei Rohetki (foto dreapta) va lupta din nou pentru titularizarea in poarta cu Pascal si Luca.

Aflat in momentul de fata sub contract cu Rapid CFR, Catalin Pascal a ramas placut surprins de interesul lui Ovidiu Murariu pentru serviciile sale. “Intr-adevar, am vorbit astazi dupa meci cu domnul Murariu si mi-a spus ca maine sa ma prezint la 8 :30 la stadion pentru a merge cu echipa la Bacau. Ceva concret nu exista inca. Ramane sa ma intalnesc cu domnul presedinte Dumitru Moldovan.”

Referitor la lupta pentru titularizare, Pascal a spus ca in momentul de fata ar avea mai multe sanse sa prinda primul “11” decat in primul sau “mandat” la Cetatea. “Atunci nu aveam experienta. Acum situatia este putin diferita. De aproape doi ani joc constant ca titular si chiar daca nu a fost vorba de Liga a II-a, consider ca am acumulat experienta necesara pentru a face fata tensiunii din al doilea esalon. Oricum, antrenorii vor decide si care va fi mai bun acela va apara” a declarat in exclusivitate pentru GazetaSV, Catalin Pascal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Revin cei trei “muschetari” !"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*