Reunire de formă >> Foresta și-a amânat startul pregătirilor din lipsa de efectiv

Foresta a inceput pregatirile de iarna cu o pauza. Programat pentru miercuri, primul antrenament din acest an a fost amanat din lipsa de efectiv. Neplatiti de doua luni si jumatate, “stranierii” din lotul “galben-verzilor” nu s-au prezentat la reunirea lotului, singurul ratacit pe Areni fiind Wilhem Renquin.

In conditiile in care la apelul lui Florentin Petre au raspuns prezent doar 13 jucatori, majoritatea juniori de la echipa a doua, antrenorul Forestei a fost pus in situatia ingrata de a amana antrenamentele pana la completarea lotului.

Mai asteapta sase jucatori pana vineri

Am luat pulsul jucatorilor care sunt in tara, jucatori care au avut posibilitatea sa ajunga inca de astazi la Suceava. In urmatoarele trei zile avem un program mai lejer, pana se aseaza lucrurile. Cu siguranta, pana vineri, vor mai ajunge patru jucatori, plus doi din Republica Moldova, astfel incat sa avem lotul stabilit la plecarea in cantonament, sa-mi pot face treaba in continuare”, a declarat Florentin Petre, care a evitat sa vorbeasca despre problemele financiare ale clubului, intrat in impas dupa ce Primaria a achitat doar 30% din bugetul de 1.000.000 de lei promis pe 2017.

Renquin, singurul “stranier” prezent la reunire

Dintre jucatorii cu care Foresta a incheiat prima parte a campionatului, la reunirea lotului s-au prezentat azi doar portarul Began, Onofras, Renquin, Bosanceanu, Danila, Stanescu, Cerlinca, Coroama si Matei, plus patru juniori.

Au lipsit Diallo, Masella, Pappoe, Belevschi, Secrier, Movsisyan, Belkacem, Boumina si Acolatse, ultimul fiind plecat in pregatiri cu Juventus Bucuresti.

Duminica ar trebui sa plece in cantonament

In conditiile in care isi va completa lotul de jucatori, echipa suceveana intentioneaza sa plece duminica sau cel tarziu luni intr-un cantonament de zece zile la Poiana Negrii. In ciuda incertitudinii care planeaza momentan pe Areni, Foresta are programate patru amicale la revenirea din stagiul montan, cand “galben-verzii” ar trebui sa intalneasca formatiile Sanatatea Darabani (6 februarie), Speranta Nisiporeni (10 februarie), Stiinta Miroslava (14 februarie) si Aerostar Bacau (17 februarie), toate jocurile urmand sa aiba loc la Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Reunire de formă >> Foresta și-a amânat startul pregătirilor din lipsa de efectiv"

  1. Pai,nu mai joaca …Moldovan?Daca nu,atunci ce cauta acolo?Ii simte cineva lipsa?

  2. De o luna scriu ca pana pe 1 martie foresta se desfiinteaza!

  3. Ar fi cazul ca la Primaria Suceava sa fie redus fondul lunar de salarii in fuctie de cati indicatori , obiective si angajamente sunt neindeplinite si din pacate sunt foarte multe !!!!

  4. Din discutia avuta cu domnul Harsovschi clubul Foresta nu a depus deconturile pentru prima transa de bani. Motiv pentru care nu a fost virat transa 2 de bani. Probleme sunt la cei din club. Dau dovada de amatorism. Avem nevoie de un presedinte de club care stie legislatia in vigoare. Asta am aflat eu. Speram sa invete din greseli si sa isi pregateasca hartiile din timp.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*