Reunire cu 30 de jucători

Sporting a demarat astazi pregatirile pentru viitorul sezon. La apelul dat de antrenorul Mihai Gurita, la primul antrenament s-au prezentat 30 de jucatori.

Pe langa cei 21 de fotbalisti din veche garda, la sedinta de pregatire pe care “alb-verzii” au desfasurat-o pe Areni au participat si noua jucatori noi: Cristi Afloarei, un portar de 23 de ani venit de la FCM Dorohoi, Robert Gugeanu (Aerostar Bacau), Cosmin Alexandru (“Nicu Gane” Falticeni), Cristi Bilt (Viitorul Adancata), Alex Ioancea, Alex Tibichi, Stejarel Visinari, Florin Antonesei si Clement Bejenaru (toti cinci proveniti de la LPS Suceava). Singurul absent a fost Lucian Lesanu, invoit.

Zilele urmatoare vor mai veni doi-trei jucatori de la grupele de juniori republicani ale LPS-ului. Tendinta noastra este sa jucam cu cati mai multi tineri in sezonul viitor. Usa ramane deschisa la Sporting pentru toti jucatorii sub 21 de ani din judet. Asteptam orice jucator care considera ca poate face fata la doua-trei antrenamente alaturi de noi”, a declarat managerul Ciprian Anton.

Oficialul “alb-verzilor” a vorbit si despre situatia celor 12 jucatori pe care Sporting este dispusa sa-i cedeze in aceasta vara la concitadina Rapid, este vorba de Pascal, Butnariu, Ferariu, Kuruc, Bagu, Pantea, Vitu, Cainari, Apetri, Stanescu, Azaharioaei si Nechitoaia. “Cei 12 au inceput pregatirile alaturi de noi, iar pana luni speram ca oficialii de la Rapid sa ia o deciziei in privinta lor. Vom vedea ce transferuri se concretizeaza. Jucatorii trebuie sa se inteleaga cu Rapidul, nu noi, clubul. Din ce-am discutat cu ei, toti sunt de acord sa joace in Liga a II-a si nu pe salarii foarte mari”, a mai precizat managerul Ciprian Anton.

Lotul de jucatori prezent la reunirea echipei Sporting: Pascal, Butnariu, Abeni, Afloarei – portari, Ferariu, Kuruc, Bagu, Pantea, Vitu, Cainari, Apetri, Stanescu, Azaharioaei, Nechitoaia, Moldovan, Amanaloaie, Ivan, Gheorghiciuc, Lumaicu, Cutas, Caeriu, Longher, Gugeanu, C. Alexandru, Bilt, Ioancea, Tibichi, Visinari, Antonesi si Bejenaru – jucatori de camp. La antrenamentul de astazi dupa-amiaza al Sportingului au luat parte si rapidistii Mircea Negru si Adrian Vornicu.

“Alb-verzii” se vor pregati in urmatoarele doua saptamani la Suceava, urmand sa dispute primul meci oficial pe data de 31 iulie, cand vor debuta in Cupa Romaniei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reunire cu 30 de jucători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*