„Respect Cetatea ca si club”

Cetatea si Delta Tulcea au sanse egale in meciul de maine. Aceasta este parerea antrenorului echipei oaspete, Constantin Gache, care a acceptat sa vorbeasca pentru GazetaSV despre meciul pe care elevii sai il vor disputa sambata pe Areni.

“In fotbalul de acum nu mai putem spune ca o anumita echipa porneste ca favorita. In perioada in care jucam eu si intalneam Steaua si Dinamo, intr-adevar, singura problema era cu cat pierdeam. In meciul de maine, noi avem ca atuu, faptul ca Suceava joaca sub presiune. In momentul de fata nu stiu prea multe lucruri despre echipa din Suceava, dar am inteles ca situatia este putin schimbata. Il cunosc pe domnul Ioan Radu cu care ma inteleg bine”, a declarat Constantin Gache.

Antrenorul echipei din Tulcea s-a aratat totodata suprins de situatia in care se afla in moemntul de fata fotbalul sucevean: “Suceava reprezinta un nume de traditie in esalonul doi, care in trecut a evoluat si in Divizia A. La ora aceasta nu mai are insa o echipa deosebita. Nu stiu ce s-a facut ca sa ajunga in aceasta situatie dar nici nu ma intereseaza foarte mult. Respect Cetatea ca si club, dar nu pentru ce este acum”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Respect Cetatea ca si club”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*