Repetiţie înaintea derbyului

După semieşecul înregistrat la Dorohoi, Rapid Suceava revine la sfârşitul acestei săptămâni în faţa propriilor suporteri. “Ceferiştii” primesc vineri, de la ora 15:00, pe stadionul “Areni” vizita formaţiei CSM Focşani.

Etapa a 18-a din cadrul Ligii a III-a programează un meci facil pentru Rapid Suceava. CSM Focşani este, alături de Cetatea Tîrgu Neamţ, echipa cu cea mai slabă ofensivă din serie, având doar 10 goluri marcate în 16 meciuri. Vrâncenii au mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării, dar nici jucătorii lui Bogdan Tudoreanu nu îşi permit paşi greşiţi în cursa de urmărire a liderului ACS Bacău. În confruntarea cu CSM Focşani, la Rapid Suceava nu vor evolua Semeghin, Oniu şi Sumanariu, care sunt suspendati, şi nici Hrimiuc – accidentat.

„Chiar dacă ne confruntăm cu câteva probleme de efectiv, beneficiem de un lot numeros şi avem suficiente soluţii pentru partida de vineri. Sper să facem un meci bun şi să arătăm că rezultatul de la Dorohoi a fost un accident. Vrem să spălăm ruşinea din etapa precedentă şi să avem un moral bun pentru meciul de la Bacău. Important este să marcăm repede, pentru că astfel ne vom face jocul uşor”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În turul campionatului, CSM Focşani şi Rapid Suceava au nedecis, scor 1-1. Vrâncenii au condus până în minutul 85, atunci când Rapidul a restabilit egalitatea prin Ionesi. În primele două etape ale returului, CSM Focşani a câştigat pe teren propriu, 1-0 cu Politehnica Galati şi a cedat cu 0-2 pe terenul formaţiei ABC Stoicescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Repetiţie înaintea derbyului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*