Remiză în al doilea amical dintre Șomuz și Bucovina

Bucovina Radauti si Somuz Falticeni au incheiat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci amical disputat duminica, pe terenul sintetic din Roman.

Gruparea radauteana a deschis scorul cu un sfert de ora inainte de final, prin Robert Ciobanu, care a profitat de o greseala a defensivei adverse, falticenenii egaland peste trei minute, prin Camara, cu un sut din 16 metri, la o faza suspecta de off-side.

Bucovina Radauti: Puianu – Antonesei, Visinar, Chirilescu, Coaja, Bejenar, Vitu, Danila, C. Coroama, Strajeriu, R. Ciobanu. Pe parcurs, antrenorul Iulian Ionesi a rulat intreg lotul de jucatori deplasat la Roman.

Somuz Falticeni: Chindris – Chiselita, Toukam, Forizs, Njindja, Robciuc, Nistor, Tanasoiu, Netbai, Hadhria, Enciu. Au mai intrat: Pascal, Polifron, Cazacu, Sahlean, Dohotariu, Balde, Tchassen, Camara si Ricciulli.

Vezi o galerie FOTO realizata de Alex Savescu!

A fost al noualea amical pentru Bucovina Radauti, care mai inregistrase pana astazi cinci victorii, doua remize si o infrangere: 3-2 cu Aerostar Bacau, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Husana Husi, 1-0 cu Somuz Falticeni, 1-0 cu Otelul Galati, 6-6 cu LPS Suceava si 3-3 cu Juniorul Suceava, respectiv 0-2 cu Husana Husi.

De partea cealalta, Somuz Falticeni se afla la primul egal in pregatiri: dupa 1-0 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Botosani U19, 2-6 cu FK Miercurea Ciuc, 2-3 cu Aerostar Bacau, 0-1 cu Bucovina Radauti si 0-5 cu Petrolul.

În continuarea programul de pregatire, Bucovina îsi va mai testa fortele cu Dante Dorohoi (24 februarie si 3 martie), Ceahlaul Piatra Neamt (27 februarie) si juniorii de elita de la FC Botosani (6 martie), in vreme ce Somuz mai are perfectat un singur amical, cu Foresta Suceava (3 martie).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *