Remiză cu scântei între Foresta și Ceahlăul Piatra Neamț. Șomuz și Bucovina au pierdut în prelungiri

Foresta a încheiat turul sezonului regular al Ligii a III-a pe loc de play-off, după ce a remizat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-1.

“Galben-verzii” au dominat teritorial în prima repriză, dar n-au reușit să fructifice niciunul dintre numeroasele cornere avute la poarta nemțeană.

Jocul s-a animat abia în prelungiri, când centralul brașovean Octavian Ciucanu a inventat un penalty pentru Ceahlăul la o minge boxată correct de portarul Mihăescu. Jalbă a transformat cu emoții de pe punctul cu var în minutul 90+6, după care s-a iscat o îmbrânceală generală la marginea terenului.

La reluarea jocului, în minutul 90+10, la ultima fază, Foresta a obținut un corner din care Makongo a egalat cu o reluare din șase metri.

Foresta: Mihăescu – Dorobanțu, Botezatu, Makongo, Arnord, Netbai, Marian, Chelari, Hostiuc, Atouba, Martin. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Popovici, Chika si Olowaseun.

Şomuz da vina pe arbitrajul de la Dorohoi

Şomuz Fălticeni a suferit a doua înfrângere stagională în Liga a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul din Dorohoi, în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 1-2, la finalul unui meci in care oaspetii au acuzat in termeni duri maniera de arbitraj.

Lideră autoritară în clasamentul seriei întâi, gruparea botoșăneană a deschis scorul în minutul 44, prin Codău, care a înscris din interiorul careului după lovitură liberă executată repede de către gazdele.

Trupa antrenată de Iulian Ionesi a egalat la cinci minute după pauză, prin Robert Ciobanu, care a marcat cu o lovitură plasată de cap, după un corner executat de Alecsandru.

Şomuz a plecat însă fără niciun punct de la Dorohoi, Melinte reușind golul victoriei pentru Dante în minutul 90+1, într-un moment în care fălticenenii evoluau cu un jucător mai puțin după eliminarea capitanului Alecsandru, pentru două galbene, cu jumatate de ora inainte de final.

Şomuz: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Sahru, Cîrstean, Bejenar, Străjeriu, E. Ciobanu, Ionesi, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Gomes, Padovei, Nistor si Afkir.

Bucovina a pierdut in prelungiri la Bacau

Într-un alt meci al rundei a IX-a, Bucovina Rădăuți a suferit a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut neașteptat, sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Bacău, cu scorul 0-1, printr-un gol marcat de Ungureanu în minutul 90+1.

Bucovina: Udeanu – Chiseliță, Sumanariu, Mateciuc, Coajă, Dumea, Ungurianu, Forizs, Şpac, Căruță, I. Plămadă. Antrenor: Florin Cristescu. A mai intrat Stoian.

Rezultatele etapei a IX-a:

Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț: 1-1

Hușana Huși – Ştiința Miroslava: 1-1

Dante Botoșani – Şomuz Fălticeni: 2-1

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți: 1-0

Sporting Vaslui – CSM Pașcani: 2-0

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Remiză cu scântei între Foresta și Ceahlăul Piatra Neamț. Șomuz și Bucovina au pierdut în prelungiri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*