Relu Auraş laudă boxerii suceveni

Antrenorul lotului national de box, Relu Auras, a fost prezent in cursul saptamanii trecute la Iasi, acolo unde Sala Polivalenta a gazduit Cupa Romaniei la Box la Seniori. La finalul competitiei, Relu Auras si-a exprimat aprecierea pentru boxerii suceveni si nu in ultimul rand pentru antrenorul lor, Doru Iftime.

“Pot spune ca au fost meciuri bune, am fost placut impresionat în special de semifinale şi finale. Mai este mult de muncă la nivel naţional, dar suntem pe o pantă ascendentă. Mi-a placut evolutia celor doi suceveni. Berariu este un sportiv muncitor, un băiat de ispravă, iar Bejinariu încă este tânăr, fără experienţă, dar are calităţi şi este de viitor. Tin sa imi arat aprecierea pentru domnul Iftime, este o persoana deosebita, munceşte foarte mult şi asta se vede în rezultatele băieţilor. Se ţine de sportivi, trage de ei, bagă mana şi în propriul buzunar pentru a ajunge la diverse competiţii, greu mai găseşti un asemenea om în zilele de azi, bravo lui!” a declarat Relu Auras, in exclusivitate pentru gazetasv.ro.

Antrenorul coordonator al lotului national a tinut sa mai precizeze ca inca nu s-a decis daca va coopta boxerii suceveni in lotul reprezentativ al Romaniei, in prezent asteptand sa vada cati bani va primi de la buget si daca se vor aloca locuri suplimentare in lot.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Relu Auraş laudă boxerii suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*