Regulament aberant și program în bătaie de joc, la terenul de sport de la Școala Generală nr. 9

Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 9 „Ion Creangă” Suceava a revenit asupra deciziei de a refuza deschiderea pentru public a singurului teren de sport din cartierul Obcini. Din păcate, conducerea școlii a hotărât să mimeze doar deschiderea terenului, impunând un program și un regulament prin care face practic imposibil accesul sucevenilor.

Astfel, prin dispoziția directorului Dorina Murariu, terenul va fi deschis zilnic între orele 10.00-12.00. GazteaSV.ro recomandă tuturor unităților de învățământ să stabilească un orar de acces care să includă intervale orare din timpul după-amiezii și serii.

În plus, directorul Dorina Murariu a impus un regulament cu totul aberat. Mai exact, accesul ar fi permis doar locuitorilor cartierului Obcini și se face pe bază de buletin. Nu știm cine anume va verifica documentele de identitate la intrare pe teren, dar sunt foarte curioși dacă acea persoană este autorizată ca operator de date cu caracter personal.

În plus, regulamentul interzice accesul cu PET-uri pe terenul de sport. Așadar, dacă vreți să vă hidratați pe caniculă vă recomand să vă luați apă, ceai sau suc în pungă. :))

Râdem, dar nu e chiar amuzant. Dacă vreți să dispară astfel de aberații, semnați acum petiția din formularul de mai jos și împreună vom determina Consiliul Local și Primăria să nu le mai permită directorilor de școli astfel de atitudini față de comunitate. Împreună putem schimba mentalități!

Program în bătaie de joc și regulament aberant, la terenul de sport de la  Școala Generală nr. 9

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Regulament aberant și program în bătaie de joc, la terenul de sport de la Școala Generală nr. 9"

  1. Mihaaita Boss | 1 august 2016 at 12:52 | Răspunde

    E o bataie de joc , asa a fost tot timpul aici !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*