Recursul se judeca maine

Federatia Romana de Fotbal continua sa se afunde in penibil. Comisia de Recurs a amanat pentru maine, la orele 13.00, judecarea recursului formulat de clubul Rapid Suceava cu privire la decizia Comisiei de Disciplina de rejucare a partidei cu Sportul Studentesc, contand pentru penultima etapa a Ligii a II-a, sezonul 2012/2013.

Gruparea “ceferista” a facut recurs la decizia de rejucare a meciului în cauza inca de miercurea trecuta, iar ulterior a adaugat alte hârtii la dosar. În cazul în care recursul nu va avea succes, echipa suceveana va trebui sa astepte întrunirea Comisiei de Disciplina pentru a afla data disputarii jocului cu Sportul. Pana la luarea unei decizii de catre FRF, “alb-visiniii” se antreneaza normal, la pregatiri fiind asteptat si Mircea Negru, care s-a intors astazi din vacanta petrecuta in Antalya.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Recursul se judeca maine"

  1. e blestemul lui murariu! o sa picati in C pe mana voastra!

  2. Nu va pica in divizia C !!! cei de la Rapid Suceava vor avea castig de cauza la comisia de disciplina . Nu s-a mai intalnit niciodata sa tot fie amanat un verdict 2 sapt.
    Forza Suceava si sa vedem din nou o echipa in liga 2 pe Areni !

  3. La ce ora aflam verdictul :(?

  4. Acum se judeca. Deocamdata am avut castig de cauza in primul caz, prin care Sportul Studențesc este obligat la plata sumei de 9.473 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare, cazare și masă a echipei Rapid.

  5. ceva noutati ?

  6. posteaza cineva o noutate ?

  7. ai dreptate ovi , murariu e vinovat pentru situația de la rapid.:)și-au bătut joc de el și acum sunt în stare să /l scoată vinovat pentru toate eșecurile din returul campionatului.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*