RCM Galaţi – Bucovina: 8-17

CSM Bucovina Suceava a mai facut un pas spre salvarea de la retrogradare, dupa ce s-a impus astazi dimineata, cu scorul de 17-8, pe terenul celor de la RCM Galati, intr-un meci din etapa a III-a a play-out-lui Diviziei Nationale de rugby.

Rugbistii suceveni au inceput perfect intalnirea de pe malul Dunarii reusind sa preia conducerea inca din minutul 10, cand Flutur a profitat de o greseala a apararii galatene si culcat balonul in terenul de tinta. Gazdele au redus din diferenta printr-o lovitura de pedeapsa, dar trupa lui Constantin Vlad a intrat la pauza cu un avantaj de noua lungimi, dupa ce Nichiforiuc a reusit un eseu in urma unui mol rulant, iar Cretu a trimis balonul printre bete pentru scorul de 12-3.

In repriza secunda, chiar daca au evoluat o perioada cu un jucator mai putin pe teren dupa eliminarea lui Flutur, oaspetii au inscris un nou eseu prin Zup, care culcat balonul in terenul de tinta in urma unui nou mol rulant. Pe final, galatenii au reusit la randul lor un eseu, prin G. Rusu, care a inchis tabela la scorul de 8-17.

Am obtinut o victorie meritata, dupa un meci controlat de noi. Ne pare rau ca nu am obtinut si bonusul ofensiv. Am avut tot lotul la dispozitie, am jucat foarte bine pe pachetul de inaintare, iar diferenta putea fi chiar mai mare, daca transformam toate loviturile de pedeapsa pe care le-am avut”, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care a precizat ca victoria de astazi ii este dedicata Andrei Varvaroi, care si-a sarbatorit recent ziua de nastere.

Clasament:
1.    CSM Bucovina    3    2    0    1    68-27    10p
2.    CSU Arad    3    2    0    1    31-41    10p
3.     CS Navodari    3    1    0    2    45-49    4p
4.    RCM Galati    3    1    0    2    42-69    4p

In urmatoarea etapa din play-out, Bucovina se deplaseaza duminica la Navodari.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "RCM Galaţi – Bucovina: 8-17"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*