Răzvan Burleanu dă startul fazei locale a Cupei Satelor la nivelul județului Suceava

Federatia Romana de Fotbal a lansat in aceasta toamna Cupa Satelor. Organizata in parteneriat cu Agentia pentru Finantarea Investitiior Rurale, competitia este dedicata copiilor sub 13 ani din satele si comunele Romaniei.

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava s-a inscris in competitie cu un numar record de echipe: 61, judetul nostru fiind fruntas la acest capitol. “Din ce stiu eu, in momentul lansarii oficiale a Cupei Satelor, judetul Suceava ocupa primul loc ca numar de echipe inscrise. Pe aceasta cale, vreau sa le multumesc profesorilor de sport si domnilor primari din judet pentru receptivitate”, a declarat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Cele 61 de echipe participante vor fi impartite in sase grupe zonale. Primul turneu local va avea loc sambata, pe un teren ce va fi amenajat imasul din Ipotesti si va aduna la start reprezentantele localitatilor Adancata, Ipotesti, Veresti, Gulia, Bosanci, Fantanele, Dumbraveni si Udesti, prima clasata urmand sa se califice la faza judeteana. Fluierul de start al fazei locale a Cupei Satelor va fi dat chiar de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, care va fi prezent sambata, la Suceava, impreuna cu directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv, si cu 12 presedinti de AJF-uri din tara.

Sunt foarte bucuros ca viziunea noastra strategica privind dezvoltarea fotbalului în mediul rural trece într-o noua etapa. Dupa actiunile de scouting din proiectele <<Transforma Ulita în Stadion>> si <<Performanta are Viitor>>, propunem un format competitional atractiv prin Cupa Satelor. Astfel, am convingerea ca vom regasi peste ani jucatori ai echipei nationale care sa marturiseasca mândri ca au început fotbalul în Cupa Satelor!”, a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu.

La prima editie a Cupei Satelor s-au inscris peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele si comunele României.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Răzvan Burleanu dă startul fazei locale a Cupei Satelor la nivelul județului Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*