Bernicu a revenit la CSU

Razvan Bernicu, omul care a dus echipa locala de handbal pana in semifinalele ultimei editii a Cupei Challenge, a revenit in postura de antrenor al Universitatii Suceava dupa o pauza de trei saptamani. Razvan a condus antrenamentul de astazi al “studentilor”, iar sambata se va afla pe banca sucevenilor la meciul din deplasare cu Stiinta Bacau, contand pentru prima etapa a noului sezon din Liga Nationala.

Curtat in ultima perioada si de catre divizionara secunda HCM Botosani, tehnicianul spune ca a ales sa continue la Suceava in ideea in care se va gasi o noua modalitate de finantare a handbalului, iar echipa se va repune usor-usor pe picioare. “Au fost niste discutii cu cei de la Botosani, chiar și cu o echipă din Franța, dar am preferat să semnez un nou contract cu Universitatea. Mai sunt putine lucruri de pus la punct in aceasta privinta. Important este sa avem liniste, iar acea asociere de care se vorbeste sa se concretizezemai repede”, a declarat Razvan Bernicu.

Odata cu antrenorul Razvan Bernicu, in curtea “studentilor” a revenit si pivotul Ion Tcaciuc, care a batut palma cu conducerea Universitatii in cursul zilei de azi. Pana sambata, sucevenii spera sa-l legitimize si fostul international Florin Ciubotariu.

CSU Suceava va debuta in noul sezon sambata, la ora 18.00, in fieful Stiintei Bacau.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Bernicu a revenit la CSU"

 1. OARE NU SE GASESTE NIMENI DIN ADMINISTRATIA LOCALA SI JUDETEANA SA PUNA PICIORUL IN PRAG SI SA SE IMPLICE URGENT IN SALVAREA HANDBALULUI SUCEVEAN .
  DE CE LA SUCEAVA (SPUNE MEREU EDILUL SEF) NU SE POATE FINANTA SI SPRIJINI HANDBALUL SI SPORTUL IN GENERAL SI IN TOATE CELELALTE JUDETE SE POATE …..
  SPERAM CA MACAR PE DATA DE 12 SEPTEMBRIE(SI ASA ESTE FOARTE TARZIU) LA SEDINTA COSILIULUI LOCAL, UNDE SIGUR VOR FI SI CEI DE LA ADMINISTRATIA JUDETEANA, SE VA HOTARI RELANSAREA ECHIPEI DE HANDBAL !!!!!!!!!!!!!

  • Soarta echipei de handbal Universitatea Suceava pare pecetluită. Deşi joi este convocată o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, în scopul găsirii unor soluţii de asigurare a finanţării către echipa de handbal, reuşita este îndoielnică. Singurul proiect pe această temă, iniţiat de consilierii PDL, care propun o asociere între Primăria Suceava, echipa de handbal, Universitatea Suceava şi Consiliul Judeţean, nu îndeplineşte condiţiile de legalitate, după cum s-au pronunţat ieri specialiştii din primărie, consultaţi de primarul Ion Lungu. Conform legii, pentru a fi supus dezbaterii Consiliului Local, chiar şi în cadrul unei şedinţe extraordinare, un proiect de hotărâre trebuie depus cu minim trei zile înainte. Numai că ieri proiectul nu a primit avizul de legalitate al secretarului Consiliului Local, UN ALT MINUS FIIND LIPSA UNUI PUNCT DE VEDERE AL COMISIEI DE SPORT DIN CONSILIUL LOCAL.

 2. atunci lasatii pe altii care au bani si echipa sa joace in liga.

 3. Cred ca e sarbatoare la Suceava , acum ca Bernicu a revenit la clubul la care a construit echipe si cu care a facut performanta. Cred ca cei de la Montpelliere,PSG sau Ivry isi blesteama zilele ca nu au pus mana pe slefuitorul de talente sucevean.

  • Interesanta postare. Altfel, ai scris „Montpelliere” fiindca te-ai gandit la … Moliere (Jean-Baptiste Poquelin). Ca tot e plina de avari administratia locala atunci cand vine vorba de sport!

 4. bafta csu

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*