Rapidul sună adunarea

Gata cu vacanta la Rapid! Luni, la ora 14.00, se suna adunarea pe Areni. Dupa o pauza de aproximativ cinci saptamani, “ceferistii” isi vor relua pregatirile pentru partea secunda a campionatului Ligii  a II-a.

Antrenorul Bogdan Tudoreanu mizeaza pe prezenta a circa 20 de jucatori la reunirea lotului. Din vechea garda, conducerea clubului a rechemat 19 jucatori la pregatiri: Andrei Rohetki, Catalin Pascal, Daniel Balan, Claudiu Velescu, Dragos Sfrijan, Dorin Semeghin, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Mircea Negru, Florin Plecanciuc, Ciprian Sumanariu, Constantin Ferariu, Razvan Bagu, Sascha Marinkovic, Catalin Golofca, Radu Sava, Valeriu Tiron, Cristian Spatar si Robert Bosanceanu.

Vor lipsi mijlocasul Andrei Cerlinca, care va semna in aceste zile cu prim divizionara Rapid Bucuresti, si atacantul Marius Matei, aflat in tratative cu liderul seriei intai, FC Voluntari. In schimb, la primul antrenament din acest an este asteptat si Dorel Grecu, un mijlocas in varsta de 20 de ani, legitimat ultima oara la FC Cisnadie.

Rapidistii si-au schitat si programul de pregatire din aceasta iarna. Astfel, dupa o saptamana de reacomodare la efort la Suceava, trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu va pleca luni, 19 ianuarie, intr-un cantonament de zece zile la Poiana Negrii. “Ceferistii” si-au fixat si primele meciuri de verificare, urmand sa joace cate o dubla amicala cu FC Pojorata (25 si 28 ianuarie) si FCM Dorohoi (14 si 21 februarie). Aflata pe locul secund in clasamentul seriei intai a Ligii a II-a, formatia suceveana reia jocurile oficiale pe 28 februarie, in deplasare la Unirea Slobozia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*