S-au despărțit de 4 jucători

Rapid Suceava s-a despărțit la finalul săptămânii trecute de patru dintre jucătorii aduși pe Areni în pauza din iarna trecută este vorba de fundașul Ovidiu Morariu și de mijlocașii Marian Găldean, Mihai Petrescu și Flavius Chișu. În plus, atacantul Mircea Negru n-a mai așteptat decizia Comisiei de Disciplină în privința meciului cu Sportul Studențesc și a plecat de câteva zile cu familia în vacanță în Antalya.

“Faptul că nu știm când terminăm campionatul ne afectează foarte mult. Am fost nevoiți să renunțăm la patru jucători și să ne antrenăm cu cei care au rămas. În plus, lipsește și Negru pentru că nu putea să-și anuleze biletele de vacanță. Suntem fii ploii. Toate echipele sunt în vacanță, iar noi ne antrenăm încă zi de zi, fără bani și fără să știm când jucăm cu Sportul”, se plânge antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În altă ordine de idei, oficialii clubului de pe Areni au anunțat că vor face recurs la decizia Comisiei de Disciplină de a se rejuca meciul dintre Sportul și Rapid. “Nu suntem de acord cu rejucarea meciului cu Sportul. Vom face recurs, dar și mai departe dacă este nevoie. O parte din staff-ul tehnic este deja plecat, avem un jucător plecat la naționala de tineret, alții sunt în vacanță. E greu să îi adunăm acum, după terminarea campionatului. Noi am făcut deplasarea la Bucuresti pe 28 mai, am rămas până pe 30, pe 29 am primit decizia că nu mai are loc meciul. Toată problema este între direcția competiții și Sportul. Am înțeles că l-au încadrat într-un articol de forță majoră, care face posibilă desfășurarea meciului după finalul campionatului. Ni s-a spus că este primul caz și nu aveau unde să-l încadreze“, a declarat directorul sportiv al clubului Rapid, Mihai Pilat, la Sport Total FM.

Rapidiștii au primit luni motivarea Federației cu privire la rejucarea meciului cu Sportul, iar în termen de cinci zile au dreptul să facă recurs. În cazul în care partida dintre Sportul și Rapid se va rejuca, “ceferiștii” au doar varianta victoriei pentru a scăpa de retrogradare.

COMENTARII:

2 Comentarii la "S-au despărțit de 4 jucători"

  1. De ce nu mediatizati acest subiect, sa ajunga si la TV, sa vada toata lumea ce face Sandu, Dragomir si Popescu…? Faceti-va datoria de jurnalisti si nu lasati Suceava fara echipa, chiar daca jucatorii ar fi putut sa nu ne aduca in aceasta situatie…

  2. Ted și cu Buzoianu au ingropat echipa asta,a mai veniT si Barbu și tot un drac a facut.Dacă se rejoacă meciul cu Sportul si pierdem lăsati nenorocitilor Suceava fără echipă in liga 2,la itcani cu voi in liga 3 acolo va e locul,Suceava are valoare de liga 2 si de aia e nevoie de oameni seriosi si care vor fotbal cu adevarat,Asteptam investitorii de care zicea primarul si sa facem si noi o echipa care sa fie macar in prima jumatate a clasamentului.FORTZA SUCEAVA

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*