Rapidul merge după puncte

Rapid Suceava evoluează astăzi în fieful ultimei clasate Sport Club Bacău, într-un meci programat de la ora 15.00, pe stadionul Aerostar şi care contează pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii a II-a.

Deşi nu au cunoscut gustul victoriei de la startul actualei ediţii de campionat, iar prin buzunarele jucătorilor bate vântul, “ceferiştii” sunt încrezători că se vor întoarce cu puncte de la Bacău, acolo unde nu se tem atât de mult de adversari cât de arbitri. “Mergem să câştigăm. Băieţii s-au pregătit foarte bine în ultimele zile şi vom face tot ce putem să luăm cele trei puncte. I-am văzut pe cei de la SC Bacău. Dacă ar fi să ne luăm doar după jocul prestat de cele două echipe până acum, nu ne bat în viaţa lor. Sperăm să avem parte şi de un arbitraj corect. Băcăuanii n-au niciun punct şi ne este frică că îşi vor lua toate măsurile”, a declarat antrenorul rapidist, Bogdan Tudoreanu.

Brigada de arbitri a meciul de la Bacău a fost anunţată şi este formată din centralul constănţean Eduard Ioniţă, asistat la cele două tuşe de brăileanul Cătălin Teodor şi gălăţeanul Florin Alexandru Vişan.

Tudoreanu crede că rivalitatea dintre SC Bacău şi Rapid iscată în urmă cu două sezoane, când cele două echipe s-au luptat cu săbiile pe masă pentru promovarea în Liga a II-a, s-a stins. “Poate ei mai au orgolii. Noi, pur şi simplu, vrem doar punctele puse în joc miercuri. Nu ne interesează ce a fost în trecut”, a precizat tehnicianul de pe Areni.

De partea cealaltă, şi antrenorul băcăuanilor, Viorel Tănase, afirmă că ştie foarte bine echipa suceveană, pe care a spionat-o la ultimele două meciuri. “Ştiu care este starea tehnico-tactică a Sucevei, dar şi situaţia sa financiară de acolo. Am fost la meciul de la Buzău şi am avut un trimis la partida cu Tărlungeni”, a mărturisit Viorel Tănase.

Deşi echipa sa nu a câştigat nici măcar un punct de la startul sezon, Tănase consideră că pentru SC Bacău campionatul începe odată cu meciul de miercuri cu Rapid. “Dacă aş spune că este un meci uşor, echipa s-ar putea demobiliza. Noi vom trata acest meci ca şi pe celelalte, la victorie. E adevărat, am pierdut de fiecare dată, jucând împotriva primelor patru din serie, deşi am avut momente bune, în care am fost peste adversarii noştri. Vrem să spunem că pentru noi campionatul va începe o dată cu acest al cincilea meci”, a mai spus Viorel Tănase.

De altfel, şi casele de pariuri acordă mai multe şanse echipei băcăuane, gazdele având o cotă de 2.25 pentru o victorie în meciul de astăzi. De partea cealaltă, un succes la rapidiştilor la Bacău este cotat cu 2.80, în vreme ce rezultatul de egalitate are o cotă de 3.20.

Programul etapei a VII-a:

Unirea Slobozia – Farul Constanţa
Sport Club Bacău – Rapid Suceava
Unirea Tărlungeni – Dunărea Galaţi
Gloria Buzău – ACS Berceni
CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti (23 octombrie)
FC Clinceni şi CF Brăila vor sta.

Echipa

M

V

E

Î

Gol

Pct.

1.

Rapid Bucureşti

6

4

2

0

7-3

14

2.

FC Clinceni

6

4

1

1

15-6

13

3.

CSMS Iaşi

6

4

0

2

10-6

12

4.

Farul Constanţa

6

3

1

2

5-6

10

5.

ACS Berceni

4

2

2

0

7-4

8

6.

Gloria Buzău

4

2

1

1

7-4

7

7.

Unirea Slobozia

6

1

3

2

9-11

6

8.

CF Brăila

5

1

2

2

8-10

5

9.

Rapid Suceava

5

0

3

2

4-9

3

10.

Unirea Tărlungeni

4

0

2

2

3-5

2

11.

Dunărea Galaţi

4

0

1

3

5-9

1

12.

SC Bacău

4

0

0

4

2-9

0

COMENTARII:

6 Comentarii la "Rapidul merge după puncte"

  1. un pronostic ceva ?

  2. 0-0 la pauza / 1-1 la final

  3. Macar acum sa castigam 🙂

  4. cel mult meci egal

  5. cel mult meci egal

  6. jajaajaja fotbalul sucevean VARZA. bani? CHEF DE JOC? jucatoriii?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*