Rapidul are duel pe podium

Rapid Cfr Suceava primeste maine, de la orele 15.00, pe stadionul Areni, vizita singurei formatii neinvinse din prima serie a Ligii a 3-a, Petrotub Roman, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 11-a din actualul sezon.

Aflata in pierdere de turatie dupa sincopa suferinta in runda precedenta la Panciu, gruparea “ceferista” are numai varianta victoriei in jocul contra romascanilor, in tentativa de a ramane in cursa pentru promovarea la matineu. “Este un meci de totul sau nimic, pe care daca nu-l castigam, putem spune ca s-a terminat acest campionat pentru noi. Stim ca ne asteapta un joc greu, in fata unei echipe omogene, care nu are nicio infrangere in acest sezon. Vrem insa sa castigam si baietii sunt motivati sa reuseasca acest lucru, chiar daca presiunea primelor locuri i-a terminat psihic”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice rapidiste nu va putea miza in jocul de maine pe aportul veteranului Dorin Semeghin (foto), suspendat pentru cumulul de cartonase galbene, restul lotului intrand de astazi in cantonament la Paltinoasa.

Meciul de maine dintre Rapid Cfr Suceava si Petrotub Roman va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul Mihai Gica, ajutat la cele doua tuse de Florin Danciu si Ionut Paraschiv, toti trei din Focsani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul are duel pe podium"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*