Rapidul a încasat primii bani

Divizionara a treia Rapid Suceava are asigurat bugetul pentru primele etape ale returului. Primarul Ion Lungu a anunţat că municipalitatea a virat recent în contul “ceferiştilor” suma de 1,5 miliarde de lei vechi.

După Universitatea, Rapid Suceava este a doua echipă care a încasat bani de la Primărie în 2012. Municipalitatea le-a achitat rapidiştilor o primă tranşă în valoare de 1,5 miliarde de lei vechi, din totalul de 8 miliarde pe care “alb-vişiniii” le au promise în acest an.

“Primăria municipiului Suceava a achitat suma de 150.000 de lei noi echipei de fotbal Rapid Suceava, care începe returul campionatului în această săptămână. Sunt şanse să revenim în Liga a II-a. Este bătaie cu cei din Bacău, dar sperăm ca în cele din urmă să reuşim promovarea”, a declarat primarul Ion Lungu.

Primăria Municipiului Suceava a alocat în acest an 12,7 miliarde de lei vechi pentru fotbal. 12 miliarde sunt pentru echipele de seniori, 500 de milioane pentru juniori şi 200 de milioane pentru organizarea Cupei Bugetarilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul a încasat primii bani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*