Rapidiştii au poftă de gol

Rapidul a aratat o mare pofta de gol in primul amical din aceasta vara, formatia antrenata Bogdan Tudoreanu reusind sa se impuna, cu scorul de 13-2, in meciul disputat sambata, pe terenul divizionarei a patra Silvei Udesti.

Cu aceasta ocazie, staff-ul de pe Areni a urmarit la lucru mai multi jucatori sub 19 ani, in lotul deplasat sambata la Udesti regasindu-se doar sase seniori.

Rapid Suceava (prima repriza): Hantescu – Mihai, Velescu, Tautianu, Nechifor – Sfrijan, Al. Apostol, Danila – Placinta, Golofca – Rotariu.

Rapid Suceava (repriza a doua): Pascal – Mihai, Seliuc, Tautianu, Vicovanu – Airoaie, R. Sumanariu, Amariei – Jitariuc, Golofca – Ilie.

Toma Niga (Rapid Suceava) a aparat in acest meci poarta echipei din Udesti.

Am vazut la joc cativa copii buni, de viitor. Sper ca cei 6-7 pe care ii vom opri in lot sa se integreze cat mai repede in cadrul grupului. Mai suntem in discutii cu trei jucatori experimentati, iar pana miercuri intentionam sa definitivam lotul”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Pana la plecarea in cantonamentul montan de la Poiana Negrii, programata pentru data de 3 august, “ceferistii” intentioneaza sa mai dispute alte trei jocuri de verificare. Primul are loc miercuri, pe terenul Bucovinei Radauti.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Rapidiştii au poftă de gol"

  1. Bine băieți!

  2. care fost portar și a primit cele două goluri cred păscal șigur …

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*