Rapid Suceava – Știința Miroslava: 5-1

Rapid - MiroslavaEdy Sandu a marcat la debutul pentru Rapid, dupa o actiune pe partea dreapta de atac in care a driblat mai multi adversari

Rapid Suceava s-a impus vineri, pe stadionul Areni, cu scorul de 5-1 (1-0), in fata celor de la Stiinta Miroslava, in ultimul meci amical pe care „ceferistii” l-au disputat inainte de plecarea in cantonamentul montan de la Poiana Negri.

Cu ocazia partidei de ieri, in tricoul rapidistilor au debutat fundasul Sorin Ciobanu (Metalul Resita) si atacantii Mario Enciu (Farul Constanta) si Edy Sandu (FCM Dorohoi), ultimii doi trecandu-si in cont cate un gol. Celalalte reusite ale gazdelor au fost semnate de Negru (doua, unul din penalty) si Placinta, golul de onoare al iesenilor fiind inscris de Baciu, din lovitura libera.

Rapid-Miroslava

Cel mai spectaculos gol al partidei a fost marcat de Placinta

Rapid Suceava (prima repriza): Niga (Hantescu) – D. Balan, Ferariu, S. Ciobanu, Semeghin – Apostol, Onciu – Jitariuc, Sumanariu, Vrabie – Enciu.

Rapid Suceava (repriza secunda): Hantescu (Pascal) – Strugariu, Tautianu, Sava, Semeghin – Aeroaiei, Sfrijan, Ghiorghiciuc, Golofca – Sandu, Negru.

Placinta si Mihai au intrat pe final. Velescu si Bagu au fost menajati ieri.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rapid Suceava – Știința Miroslava: 5-1"

  1. Portarul Haraguta de la Dorohoi e mai bun ca Pascal! Poate vine si el si dupa ce expira imprumutul lui Hantescu o sa avem portar bun!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*