Rapid – Sportul nu se dispută

Meciul de maine dintre Rapid CFR Suceava si Sportul Studentesc, contand pentru prima etapa din cadrul seriei intai a Ligii a II-a, nu se mai disputa, a anuntat FRF.

Intrunita astazi, Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sa nu programeze gruparea din Regie la jocul de pe Areni, dupa ce clubul bucurestean nu a achitat la termen datoria de circa 9.500 de lei pe care o are catre clubul Rapid CFR Suceava. Suma reprezinta cheltuielile de deplasare, cazare si masa pe care “ceferistii” le-au suportat la data de 30 mai, cand a fost programat pentru prima oara meciul cu cantec din sezon trecut dintre Sportul si Rapid.

Cei de la Sportul au avut termen pana azi, la ora 13.00, sa ne vireze acei bani in cont. Am verificat impreuna cu cei de la Federatie la banca, nu au achitat acea datorie, iar drept urmare nu au fost programati in prima etapa a campionatului. Asadar nu mai jucam cu Sportul, arbitrii fiind anuntati sa nu prezinte la meci”, a confirmat directorul sportiv al clubului Rapid, Mihai Pilat.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Rapid – Sportul nu se dispută"

  1. luam cele 3 pct ? sau?

  2. stati linistiti ca se reprogrameaza 😉

  3. O sa se joaca maine , o sa vedeti , pe Liga2.ro nu scrie nimic ca nu se disputa meciul , spune doar de meciul din Cupa !

  4. Asteptati pana luni… O sa vedeti cum o sa fie reprogramat meciul pe miercuri, dupa care il reprogrameaza peste o luna, dupa care la inceputul lui 2014, samd …
    O federatie de tot rahatul.

  5. acum cand sa debuteze si frantul de andries ca ca secund hop se amana amanarea….

  6. Andries e antrenorul de la republicani nu ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*