Rapid şi-a definitivat lotul

Rapid Suceava si-a definitivat lotul de jucatori cu care va aborda viitorul sezon al Ligii a II-a. Ultimii fotbalisti inregimentati sunt veteranul Dorin Semeghin (foto) si fundasul Ionut Dutica, cei doi semnand pana in iarna cu gruparea “ceferista”.

Astfel, pentru noua stagiune, Marin Barbu si Bogdan Tudoreanu au la dispozitie un lot de 22 de jucatori: Catalin Pascal, Andrei Artenie – portari, Daniel Balan, Florin Plamada, Radu Sava, Ciprian Nastasiu, Dorin Semeghin, Cristian Spatar, Daniel Cristescu, Andrei Fedorovici, Ionut Dutica, Claudiu Velescu, Cornei Cainari, Florin Apetri, Ciprian Sumanariu, Vlad Stanescu, Catalin Golofca, Andrei Cerlinca, Radu Lutac, Mircea Negru, Ionut Plamada si Iulian Ionesi – jucatori de camp.

Daca in privinta lotului lucrurile s-au asezat, in plan financiar problemele sunt departe a fi rezolvate pe Areni. Desi startul campionatului bate la usa, rapidistii nu au primit nici pana acum mult promisii bani de la bugetul local, conducatorii clubului fiind purtati de pe o zi pe alta, cu dosarele in mana, pe sub usile Primariei. Fara niciun rost. “Jucatorii au primit un salariu, pe august, din banii presedintelui Gabriel Clim. Nu stiu cum ne vom descurca in continuare. Nu mai poate suporta de unul singur salariile jucatorilor si restul cheltuielilor. Problema este cu banii de la Primarie, pe care parca nu vor sa ni dea”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Rapid şi-a definitivat lotul"

  1. 70% din lot e betiv !

  2. zici ca 70% sunt betivi … dar care jucator nu bea? … nu cred ca stau cu perfuzie cu vin …. toti sunteti buni la comentat … dar fara bani .. sa ne multumim cu ce avem .. Daca tot sunteti suporteri .. faceti cheta si asa poate se strang bani pt jucatori care nu beau … e mai okke asa ?

    • Daca zici sa strangem pentru cei care nu beau, strangem degeaba, insa nu-i condamn pe baieti, daca ar castiga zecii de mii de euro sa zicem, mai ai pretentii sa nu consume, dar asa, pe 2 lei, cand mai iesi si tu intr-un club, la 40 de ani cand o termini cu fotbalul, sa te strige toti „tata” pe acolo?

  3. Am senzatia ca anul asta nu vom mai suferi asa de mult ca anul trecut.Pare bun lotul si antrenoru e de nivelu ligii 2 asa ca trebuie doar sa_i mai sustinem noi.FORZA SUCEAVA

  4. BINE FACE PRIMARUL CA NU VA DA BANI, VOI SUNTETI LA MAJORITATE MECIURILOR NUMAI CU PARIURI SI L-ATI ADUS SI PE BARBU,UN ANTRENOR FFF SLAB SI CHELTUITI CU EL CAT PT. 5 JUCATORI, MAI BUN ESTE TUDOREANU, NU MAI ZIC DE MURARIU CARE ESTE MULT PESTE TOTI.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*