Rapid încheie turul pe Areni

Rapid Suceava are programat la sfârşitul acestei săptămâni ultimul meci oficial din acest an. “Ceferiştii” primesc vineri, de la ora 14:00, pe stadionul “Areni”, vizita grupării CSM Paşcani, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii a III-a.

O victorie în faţa păşcănenilor ar asigura locul II pentru Rapid Suceava la finalul turului. Oaspeţii de vineri au obţinut două victorii importante pe teren străin în această toamnă, reuşind să se impună la Focşani şi la Rîmnicu Sărat. Pentru meciul cu CSM Paşcani antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va miza pe Ionesi, vârful sucevean fiind plecat la echipa naţională a poliţiştilor. Ceferiştii acuza probleme şi în defensivă, Sava şi Spătar fiind în continuare accidentaţi.

“Sper să facem un meci bun pentru că ultima impresie conteaza întotdeaună şi, în plus, ne dorim să avem parte de o iarnă liniştită. Ne aflăm la finalul unui tur în care am beneficiat de condiţii foarte bune pentru Liga a III-a, suntem cu banii la zi, iar pe de altă parte, cred ca nici noi nu am dezamăgit conducerea clubului. Indiferent de rezultatul de la Roman, cu o victorie contra celor de la CSM Paşcani am termina turul pe locul II şi am păstra şanse la promovare”, a mărturisit antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În ultima ediţie de campionat, Rapid Suceava şi CSM Paşcani şi-au împărţit victoriile. Păşcanenii s-au impus cu 3-1 pe teren propriu, iar “ceferiştii” şi-au luat revanşa în retur pe “Areni”, când au câştigat cu 1-0. Meciul de vineri va fi arbitrat de o brigadă din Baia Mare, avându-l la centru pe Marius Bărbus.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid încheie turul pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*