Rapid, în top la spectatori

Areniul ramane un magnet pentru iubitorii de fotbal din Suceava. Conform unei statistici publicata de siteul www.liga2.ro, formatia locala Rapid ocupa locul 2 intr-un top al echipelor din seria intai cu cei mai multi spectatori la meciurile de pe teren propriu. Astfel, in cele cinci jocuri disputate pe stadionul Areni in turul actualului sezon, “ceferistii” au strans in tribune un total de 6.700 de spectatori, avand o medie de peste 1.300 de suporteri pe meci. Echipa suceveana este depasita la acest capitol doar de vecinii de la FC Botosani, cu o medie de peste 2.400 de fani prezenti in turul sezonului la jocurile de pe Municipal.

In sezonul de toamna, Rapid Suceava a avut cel mai mare numar de spectatori la partidele cu Delta Tulcea, Farul Constanta si Sportul Studentesc, cand in tribunele Areniului au venit cate 1.500 de spectatori.

In schimb, Semeghin si compania n-au fost prea atractivi la meciurile jucate in deplasare, unde, in sapte jocuri disputate in turul campionatului, “ceferistii” au fost urmariti in medie de doar 650 de spectatori.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid, în top la spectatori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*