Rapid, la mâna primarului

Rapid Suceava asteapta inca “unda verde” din partea autoritatilor locale pentru a incepe in mod oficial pregatirile pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, al doilea din istoria clubului la acest nivel. Conducerea “ceferistilor” urmeaza sa aiba in cursul zile de maine o intrevedere cu primarul Ion Lungu, ocazie cu care spera sa fie rezolvate si problemele financiare de la echipa, clubul Rapid Suceava avand de primit in acest moment inca 900.000 de lei din bugetul alocat pe anul in curs.

Speram ca lucrurile sa se rezolve dupa intalnirea cu domnul primar. Deja este tarziu. Campionatul incepe peste cinci saptamani si trebuie sa stim pe ce bani putem conta. In functie de asta, vom sti pe ce jucatori ne bazam si ce transferuri putem efectua. Cert este ca, in viitorul sezon vom avea o echipa formata in proportie de 90% din suceveni”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice de pe Areni a precizat ca la ultimele antrenamente, a avut sub comanda sa peste 20 de jucatori, pe langa Semeghin, Balan, Negru, Velescu, Golofca, Sava, Sumanariu si Spatar, la sedintele de pregatire ale rapidistilor participand si o parte din jucatorii de la concitadina Sporting, dar si trei fosti componenti ai Bucovinei Radauti, este vorba de Breniuc, Avramia si Viu.

Noua editie de campionat a Ligii a II-a va debuta pe data de 7 septembrie, componenta celor doua serii si programul meciurilor urmand sa fie stabilite luni, intr-o sedinta a Comitetului Executiv. Rapid va debuta in noul sezon pe data de 28 august, cand sunt programate meciurile din cadrul Turului IV al Cupei Romaniei.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Rapid, la mâna primarului"

  1. daca inchideti tribuna II macar luati de acolo gradenele cele mai bune si inlocuiti sau completati peluzele ! la peluze sunt multe gradene lipsa si e numai beton ! poate din toata saracia asta se va gasi un ” gospodar” si va face cat de cat ca sa nu stam tot meciul in picioare ! am ramas in urma fata de Botosani cu mult in privinta stadionului ! si mai radem de ei ! cred ca aici e ” paiele ” si nu la BT ! noroc de Hutu ca A FACUT GRADENE SI A PUS SI CATEVA SCAUNE ca stateam pe beton sau pe rogojina ! avem stadion ca in epoca de piatra iar altii au facut stadioane noi iar noi nu suntem in stare de-a intretine si ce avem !

  2. daca era interesul si la cate firme sunt in orasul Suceava aveam puse scaune tot stadionul ! daca firmele din oras prin sponsorizare dadeau 20 de scaune fiecare aveam acum un stadion frumos ! cat coasta 20 de scaune mai bune fata de ce sunt acum pe Areni ? e penibil ca nici o firma din Suceava sa nu sponsorizeze cat de cat si fotbalul ! parca suntem blestemati ! avea dreptate Hutu ca degraba nu va fi fotbal de calitate pe Areni !

  3. de ce sa doneze firmele din suceava cate 20 de scaune?…eu zic ca fiecare suporter sa-si cumpere scaunul lui si gata.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*