Rapid CFR – CSM Focsani: 2-0

Rapidul si-a revenit dupa infrangerile suferite in ultimele doua etape. Astazi, elevii lui Bogdan Tudoreanu au trecut cu scorul de 2-0 de CSM Focsani.

Prima repriza nu a fost foarte spectaculoasa, ceferistii reusind sa isi creeze o singura ocazie mai importanta de a inscrie. “Alb-visinii” au iesit de la vestiare mult mai hotarati sa isi adjudece cele 3 puncte. Ocaziile lui Suleru si Oniu aveau sa anunte deschiderea scorului. Juniorul Plamada a inscris in minutul 73 cu un sut la coltul scurt din interiorul careului. Dupa mai putin de doua minute, Suleru avea sa majoreze avantajul Rapidului si totodata sa stabileasca si scorul final. Jucatorul imprumutat in primavara la Cetatea a scapat pe contraatac si l-a lobat pe portarul vrancean iesit in intampinare la marginea careului. Bejenariu a fost foarte aproape de a scrie golul 3, insa sutul sau de la marginea suprafetei de pedeapsa a lovit incheietura barelor. Pana la fluierul final, Rapidul a mai avut o singura ocazie prin Romaniuc, care a sutat putin peste transversala. Scor final 2-0, Rapidul urca pana pe locul 7, iar in etapa urmatoare merge la Bacau sa infrunte echipa locala, Pambac.

Rapid CFR: Gavriloaia – Pantea, Sava, Sevaciuc, Oniu, Plamada, Branza, Romaniuc, Spatar, Suleru, Bejenariu. Au mai intrat Corban, M. Ciobanu si Murariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid CFR – CSM Focsani: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*