Barbu a renunţat la Stoian

Rapid a renuntat la Ionel Stoian, mijlocasul venit de la Bucovina Radauti nereusind sa-l convinga pe „Magiun” in cele meciuri amicale disputate in tricoul „ceferistilor”.

In schimb, conducerea de pe Areni incearca sa-l readuca sub forma de imprumut pe internationalul sucevean de tineret Florin Plamada, aflat in acest moment sub contract cu prim-divizionara FC Botosani, pentru care nu a evoluat insa niciun minut in actualul sezon al Ligii I. In acest sens, in cursul zilei de luni, presedintele „ceferistilor”, Gabriel Clim, urmeaza sa aiba o discutie cu oficialii Botosaniului.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Barbu a renunţat la Stoian"

  1. ma gandeam ca daca vine MAGIUN ca antrenor la Rapid atunci el va aduce si vreo 2 sau 3 jucatori mai buni fata de ce avem la Rapid fie liberi de contract fie ca imprumutati ! credeam ca el are alte relatii fiind in campionatul trecut si pe la Astra ! fara bani nu poti face nimic ! macar in atac sa mai aduca ceva mai bun ! ori e TED ori MAGIUN e aceeasi Marie dar cu alta palarie in adusul jucatorilor daca nu sunt bani !

    • Ionut, daca nu stiai, Barbu are jucatori in gradina si ii aduce cand vrei tu sa faca performanta la Suceava.Din cate am inteles, M.Niculae si Wesley ar fi dorit sa semneze cu gruparea bucovineana insa, Magiun i-a refuzat

  2. sucevean sadea | 18 august 2013 at 21:44 | Răspunde

    magiun e expirat de mult.umbla doar dupa bani si-l doare-n p…alarie de noi sucevenii cum l-a durut si la bacau,mangalia etc.la bacau cu buget de buget n-a promovat.au promovat aia cu alt antrenor ca si-au dat seama cu cine au de a face.nu va mai faceti iluzii degeaba ca i-a trecut timpul.

  3. Barbu asta chiar e de nimic !

  4. nelu hai suceava | 19 august 2013 at 10:50 | Răspunde

    TOTI COMENT EAZA DAR ADUCETI VOI JUCATORI SA VEDETI CE USOR E .DE CE NU AL ANTREBATI PE PRIMAR DE BANI ,AU CU CE SA SE DESCURCE RAPID AN NOUL SEZON ,A PROMIS COMPLEX SPORTIV CAND SE APUCA LA PASTELE CAILOR ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*