Ramnicu Sarat-Cetatea, amanat?

Meciul de sambata al Cetatii, programat a avea loc in deplasare la CSM Ramnicu Sarat, este pe punctul de a fi amanat de catre Federatia Romana de Fotbal. In cazul in care se va concretiza, aceasta decizie a forului central va veni ca urmare a virusului gripei AH1N1, care si-a facut loc in vestiarul echipei din Areni.

Deocamdata, doar fundasul Ovidiu Halip este internat, inca de duminica, la Spitalul Judetean Suceava, medicii apeland la aceasta masura pentru ca prezinta simptomele gripei porcine. Conform unor surse din cadrul clubului, jucatorul a contractat boala de la prietena sa, care este si ea suspecta de gripa noua.

Presedintele Cetatii, Ciprian Anton, a declarat ca deocamdata programul echipei este unul normal, iar in cazul in care pana joi-vineri vor prezenta si alti jucatori simptomele bolii, este posibil ca partida de la Ramnicu Sarat sa fie amanata.

“Halip este internat in spital inca de duminica dimineata, iar pana cel tarziu miercuri vom primi verdictul analizelor, de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti. Din cate se pare, are simptomele gripei porcine, speram insa sa nu fie asa. Daca pana joi-vineri si alti jucatori vor da semne ca sunt bolnavi,vom anunta federatia si probabil se va amana meciul” a spus Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ramnicu Sarat-Cetatea, amanat?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*