Railex – Iaslovăţ, în finală

Railex Suceava si Vointa Iaslovat sunt cele doua formatii care vor juca in maine cu trofeul pe masa, in finala celei de-a XVII-a editii a Cupei Nikodemus la minifotbal.

Venita de Radauti din postura de castigatoare a editiei de anul trecut, Railex a ajuns din nou in ultimul act, dupa ce a trecut joi, in semifinalele competitiei, cu scorul de 4-3, de Stiinta Vicovu de Sus, la finalul unui meci in care “alb-rosii” si-au asigurat calificarea prin golurile marcate de Brighiu (2), Ov. Bosancu si Tomescu.

In cealalta semifinala, Vointa Iaslovat a trecut, scor 2-1, de Bucovina Badeuti.

Finala mare are loc maine, de la ora 18.00, pe terenul „Eudoxiu Hurmuzachi”.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Railex – Iaslovăţ, în finală"

  1. RAILEX -IASLOVAT 3-0 (CORBAN 3)….FORZZA RAILEX!

  2. ceva nu e in regula cu marcatorii de la railex , sigur 2 goluri a marcat apetrei , daca a dat alt nume inseamna ca nu a fost inscris de la inceput si deci e fals

  3. Apetrei e înscris si el dar nu a jucat in nici un meci.A marcat brighiu dar crainicul a anunțat apetrei.Stai linistit ca e ok.apropo,îl cunoști pe apetrei?din respect ptr.competitie si public(adică ptr.voi)nu umblam cu falsuri.

  4. e de asteptat ca in finala la arbitrii sa le placa shaworma si sa traga pt cei din iaslovat!asa ca baietii de la railex ar trebui sa joace contra 6!apropo….l am vazut ieri pe MUTU pe areni….si era cam iritat……printre picioare!

  5. felicitari railex , nu am fost la meci dar cineva mia zis ca a dat apetrei 2 goluri (intre timp mia zis ca a fost o confuzie ) , da il stiu pe apetrei , prima data noi l-am adus la cupa nikodemus , acum vreo 10 ani a jucat pentru speranta tibeni

  6. era mutu iritat ca aveai tu barba.nu erai barbierit cind iti dadea mu……

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*