Railex merge la Hunedoara

Railex Suceava s-a calificat pentru al treilea an consecutiv la turneul final al Campionatului National de minifotbal. Formatia patronata de Ilie Lahman a ajuns intre cele mai bune 20 de echipe de minifotbal din tara, dupa ce a castigat sambata ambele meciuri disputate la turneul zonal de calificare de la Iasi.

“Alb-rosii” au luat o prima optiune de calificare inca din primul meci, cel cu Salvatorii Vaslui, in care, desi au fost condusi in doua randuri pe tabela de marcaj, au revenit de fiecare data prin golurile semnate de Paul Bosancu si Adrian Ungureanu, scor 2-2. Finalul intalnirii a fost unul incandescent, in conditiile in care vasluienilor le-a fost anulat un gol pe motiv de hent si au terminat partida cu doi jucatori mai putin pe teren, unul fiind trimis pe banca pentru doua cartonase galbene, iar cel de-al doilea pentru injurii la adresa brigazii de arbitri Adrian Kereszy / Cornel Groza. In ciuda superioritatii numerice din teren, Railex nu a reusit sa-si apropie victoria in timpul regulamentar de joc, ultima sansa de gol fiind ratata de Romaniuc, care a irosit o lovitura de pedeapsa de la 9 metri. Sucevenii au avut insa nervii mai tari la loviturile de departajare de la 7 metri, unde au inscris de doua ori, au trimis o data pe langa tinta, portarul Danut Tipa a bifat doua parade, iar Railex a cucerit in final doua puncte, cu scorul de 4-3.

Scapati de tracul debutului, “alb-rosii” au facut un joc mult mai consistent in cel de-al doilea meci, castigat mai clar decat o arata scorul de 2-1 in fata celor de la Euro Impact Roman. Gruparea suceveana a deschis scorul printr-un autogol a lui Matase, care si-a trimis mingea in propria poarta la un duel cu Tomescu, si si-a dublat avantajul prin Andrei Ailenei, la capatul unui contraatac-fulger. De partea cealalta, romascanii au redus din diferenta in ultimele minute. Scor final 2-1, iar Railex Suceava merge mai departe, la Hunedoara, cu un total de cinci puncte.

Railex Suceava a mizat la turneul de calificare de la Iasi pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livinschi – portari, Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Florin Ailenei, Radu Tomescu, Marius Romaniuc, Andrei Aileni si Mihai Gurita – jucatori de camp. Delegatul echipei: Daniel Haraga.

In acest an, turneul final al Campionatului National de Minifotbal va avea loc la Hunedoara, in perioada 5-7 iulie, si va aduna la start cele mai bune 20 de echipe din tara. Datorita palmaresului înregistrat in ultimii ani, campioana en-titre Magic Iasi si câstigatoarele campionatelor din Zalau, Buzau, Timisoara, Deva, Ploiesti si Hunedoara sunt calificate direct la turneul final. Pe langa Railex Suceava, in urma barajului de calificare de la Iasi, la turneul final de la Hunedoara au mai ajuns echipele Lis Affair Tomesti Iasi si Oz-Er Golden Boys Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex merge la Hunedoara"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*