Railex merge la Cupa Unirii

Railex Suceava incepe anul competitional in Copou. Formatia patronata de Ilie Lahman va participa la finele acestei saptamani la cea de-a patra editie a Cupei Unirii, competitie de minifotbal care va aduna la Iasi unele dintre cele mai bune 20 echipe din Romania. In prima faza, cele 20 de formatii au fost impartite in cinci grupe, primele trei clasate in fiecare grupa plus cel mai bine clasata echipa de pe locul 4 urmand sa se califice in fazele eliminatorii ale intrecerii. Capi de serie in grupa E, “alb-rosii” vor infrunta formatiile Trei Brazi Roman (vineri, ora 18.30), Atletico Galati (sambata, ora 10.30) si Auto Driver Iasi (sambata, ora 13.30).

Primele doua editii ale Cupei Unirii au fost castigate de Lis Affair Tomesti, iar anul trecut trofeul a poposit in vitrina echipei Design Construct Brasov. Invingatoarea din acest an va avea dreptul sa se inscrie la turneul final al Cupei Romaniei.

Railex va miza la aceasta competitie pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa si Ionut Geocas – portari, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Florin Ailenei, Cornel Cainari, Radu Tomescu, Radu Gutu, Radu Pisica, Ciprian Brighiu, Mihai Gurita si Florin Apetri – jucatori de camp. Delegati: Dan Haraga si Ionel Cazacu.

La precedentele trei editii ale Cupei Unirii, Railex a urcat in doua randuri pe podium, in 2011 (locul 2) si 2012 (locul 3), iar anul trecut a terminat pe locul 7.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Railex merge la Cupa Unirii"

  1. Railex a jucat finala si a pierdut 2-0 cu Brașov.Railex a câștigat meciurile din grupa,in optimi a bătut focsaniul,in sferturi bacul,in semifinale c.j. Buzău dar din păcate finala nu s a mai jucat pe sintetic ci in sala…..asta e.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*