Railex, locul 2 la Bacău

Railex Suceava a participat in weekendul trecut la cea de-a treia editie a Cupei Sarbatorilor de Iarna, competitie care a reunit la  Bacau unele dintre cele mai puternice echipe de minifotbal din tara.  Dupa doua zile de intreceri, gruparea patronata de Ilie Lahman a terminat pe locul 2, fiind invinsa doar in finala.

Echipa suceveana a incheiat faza grupelor pe primul loc, cu 9 puncte din 9 posibile, dupa a invins pe linie formatiile Fenix Play Piatra Neamt (scor 2-1), Victoria Bacau (scor 6-3) si Star Roman (scor 4-0). In sferturile de finala, Railex a dat peste alta formatie romascana, TCE 3 Brazi Roman, pe care a invins-o si mai clar, scor 6-0.

“Alb-rosii” si-au asigurat calificarea in ultimul act, dupa ce au trecut in semifinale, cu scorul de 4-1, de Design Construct Brasov. In mare finala, sucevenii au dat peste vicecampioana nationala Oz-Er Golden Boys Bacau, in fata careia trupa lui Ilie Lahman a fost nevoita sa se declare invinsa, gazdele castigand la limita, 4-3.

Pe langa distinctiile aferente locului 2, Railex a castigat si unul dintre premiile speciale, suceveanul Danut Tipa fiind ales cel mai bun portar al turneului.

Railex s-a prezentat la Bacau cu urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa si Ionut Giocas – portari, Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Paul Bosancu, Florin Ailenei, Mihai Gurita, Bogdan Botezatu, Radu Tomescu, Ciprian Brighiu, Cornel Cainari si Florin Apetri – jucatori de camp. Delegatii echipei au fost Daniel Haraga si Ionel Cazacu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex, locul 2 la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*