Railex, invitată la turneul final

Railex Suceava a prins pe ultima suta de metri un loc pe tabloul turneului final al Campionatului National de minifotbal de la Roman. Chiar daca a ratat calificarea la baraj, acolo unde a ocupat doar locul 2, campioana judetului Suceava va participa la turneul final in baza unei invitatii a Federatiei de Minifotbal din Romania, urmand sa inlocuiasca pe tablou campioana nationala en-titre, Juventus Sibiu, plecata in aceste zile la un turneu in strainatate.

Railex a fost avantajata in alegerea Federatiei de coeficentul in clasamentul national, acolo unde, in urma rezultatelor bune din ultimii ani, judetul Suceava ocupa locul 9, ultimul care nu asigura initial calificarea directa la turneul final.

„Alb-rosii” au fost trimisi intr-o grupa de foc la Roman, alaturi de formatiile Mav Sports Timisoara, Design Construct Brasov, Fortuna Friends Buzau si Stiinta Galati.

Programul echipei sucevene:

Joi:
Railex Suceava – Mav Sports Timisoara 0-2
Railex Suceava – Stiinta Galati 1-1 (5-6, d.p.)

Vineri:
Railex Suceava – Fortuna Friends Buzau 0-3

Sambata:
ora 09.00: Railex Suceava – Design Construct Brasov

Primele doua clasate se califica in sferturile de finala. Fazele eliminatorii ale competitiei, programate sambata si duminica, vor fi transmise de Sport.ro.

Railex Suceava poate miza la Roman pe urmatorii jucatori: Danut Tipa, Catalin Munteanu – Sergiu Corban, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Florin Ailenei, Radu Tomescu, Ionel Nemes, Mihai Gurita, Florin Apetri, Laurentiu Berezoschi, Andrei Bijec, Bogdan Pantea, Marius Pascanut si Viorel Stan. Delegat: Ionel Cazacu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex, invitată la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*