Railex şi-a păstrat trofeul

Railex Suceava s-a impus pentru al doilea an consecutiv la Cupa Nikodemus. Echipa patronata de Ilie Lahman si-a aparat cu succes trofeul adjudecat anul trecut, dupa ce a castigat sambata seara, pe terenul „Eudoxiu Hurmuzachi”, cu scorul de 3-0 (1-0), in fata gruparii Vointa Iaslovat, in finala celei de-a XVII-a editii a competitiei.

“Alb-rosii” au inceput in forta ultimul act, astfel ca, nici bine nu s-a stins ecoul imnului national, iar ieseanul Brighiu a deschis scorul la primul sut pe spatiul portii adverse stabilind si rezultatul la pauza la 1-0. Favorita a publicului radautean, care a umplut pana la refuz tribuna de la Colegiul “Eudoxiu Hurmuzachi”, Vointa Iaslovat si-a creat cele mai mari ocazii in debutul reprizei secunde, prin cateva suturi de la distanta care nu au facut nimic altceva decat sa-l evidenteze pe portarul Tipa. Pe contre, Sergiu Corban a dublat avantajul sucevenilor, iar Mihai Gurita a trimis trofeul pe “Traian Vuia” dupa ce a finalizat cu gol o minge plecata din corner.

Railex Suceava a mizat la editia din acest an a Cupei Nikodemus pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ionut Geocas – Ovidiu Bosancu, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Sergiu Corban, Mihai Gurita, Florin Ailenei, Cornel Cainari, Radu Tomescu, Ionut Stirbet si Ciprian Brighiu. Delegatul echipei: Danut Haraga.

Podiumul editiei din acest an a fost completat de formatia Stiinta Vicovu de Sus, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 8-1, in fata celor de la Bucovina Badeuti.

“Alb-albastrii” si-au asigurat medaliile de bronz prin golurile marcate de Cernat (2), Danila (2) si Samuel Cardei (4), ultimul castigand si titlul de golgheter, cu un total de 17 reusite. De partea opusa, invinsii din finala mica au marcat prin Bijec.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Railex şi-a păstrat trofeul"

  1. felicitari railex , ati pus la punct in ultimii doi ani gasca de smecherasi ce se aciuase pe acolo de ani buni si castigau mereu ( de multe ori cu albitrii)

  2. ei castigau cu arbitrii? da railex cum castiga? :))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*