Railex are baraj la Iaşi

Railex participa la finele acestei saptamani la barajul de calificare la turneul final al Campionatului National. Lider incontestabil in Campionatul Municipal, unde are un parcurs de exceptie, cu 15 victorii din tot atatea posibile, formatia patronata de Ilie Lahman se bate sambata, la Iasi, pentru un loc intre cele mai bune 20 de echipe din tara. Conform repartizarii realizata de Federatia Romana de Minifotbal, Railex va evolua in grupa C, alaturi de gruparile Euro Impact Roman si Salvatorii Vaslui, prima clasata in grupa urmand sa se califice la turneul final de la Hunedoara.

Sambata:

ora 12.15: Railex Suceava – Salvatorii Vaslui
ora 14.30: Railex Suceava – Euro Impact Roman

Gruparea suceveana se va deplasa la Iasi inca de maine si va miza in cele doua meciuri pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Nicolae Axinte, Ovidiu Livinschi – portari, Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Florin Ailenei, Radu Tomescu, Sorin Nicoara, Marius Romaniuc, Andrei Irimia, Ionel Nemes, Andrei Aileni si Mihai Gurita – jucatori de camp. Delegat: Daniel Haraga.

In acest an, la turneul final vor lua parte cele mai bune 20 de echipe din tara. Campioana en-titre Magic Iasi si câstigatoarele campionatelor din Zalau, Buzau, Timisoara, Deva, Ploiesti si Hunedoara sunt calificate direct la turneul final.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Railex are baraj la Iaşi"

  1. Bafta Ovidiu & Paul Bosancu din partea A.S. BRADUL PUTNA.

  2. scz. bafta si tie NICOARA

  3. sa luati din trei cea mai lunga.toti

  4. bad wolf esti un nimeni

  5. vad ca tu esti necunoscut

  6. Railex-vaslui 4-3 la penalty,railex-roman 2-1.railex calificata la turneul final 4-7 Iulie la Hunedoara.iar tu bad wolf(adică Mutu) posteaza pe gazeta…..Dorohoi!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*