Railex a cucerit trofeul

Trofeul primei editii a Cupei Ramiro a ajuns in vitrina celor de la Railex. Formatia patronata de Ilie Lahman a castigat competitia desfasurata pe parcursul acestei saptamanii pe terenul complexului Ramiro din cartierul Burdujeni, dupa ce s-a impus in finala de ieri, scorul de 2-1, in fata celor de la Romfour. “Alb-rosii” si-au asigurat victoria prin doua goluri inscrise de Tomescu, in vreme ce pierzatorii au punctat pe tabela de marcaj prin Lacatus. Podiumul competitiei a fost completat de Revine, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Danalis. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Ov. Ciobanu, in repriza secunda.

Pe langa cupele acordate primelor trei clasate, la festivitatea de premiere de la final, organizatorii au tinut sa ofere si doua diplome speciale. Astfel, titlul de golgheter i-a revenit lui Adrian Ungureanu (Railex), cu sapte goluri inscrise pe parcursul turneului, in vreme ce Danut Tipa (Railex) a fost desemnat cel mai bun portar.

Railex a mizat de-a lungul turneului pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Florin Apetri, Dinu Oniu, Andrei Aileni, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Vlad Murariu si Alexandru Cardei. Delegat: Daniel Haraga. Pe parcursul cupei, arbitrajul a fost asigurat de Ghita Ignatescu.

Cupa Ramiro la minifotbal a fost organizata de siteul local de sport www.GazetaSV.ro, Asociatia Judeteana de Minifotbal Suceava si Pub Sport Ramiro Suceava, in parteneriat cu Federatia Romana “Sportul pentru Toti”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex a cucerit trofeul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*