Railex a câştigat Cupa Omnia

Super Cupa Omnia la minifotbal si-a desemnat castigatorii primei editii. Dupa doua zile de competitie in sala de sport din comuna Ipotesti, trofeul a ajuns in vitrina celor de la Railex. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat intrecerea dupa ce s-a impus ieri, in mare finala, cu scorul de 2-1 (1-0), in fata celor de la Rapid Cfr Suceava, gratie a doua goluri marcate de Nicoara. De partea cealalta, gruparea “ceferista” a redus din diferenta de pe tabela in minutele de final, cand Romaniuc a transformat o lovitura de penalizare de la 9 metri.

In finala mica a turneului, Ipa Suceava a obtinut locul 3, dupa ce s-a impus, cu scorul de 3-2, in fata celor de la Interconti. Selectionata politistilor suceveni si-a asigurat victoria prin golurile inscrise de Ionesi (2) si V. Razlog. De partea cealalta, trupa lui Misu Ududec a fost tinuta in joc pana spre final gratie dublei lui Panzariu.

Pe langa cupele, diplomele si premiile in bani oferite primelor trei clasate, organizatorii Super Cupei Omnia au acordat la final si trei distinctii individuale. Astfel, premiul pentru cel mai bun portar al turneului a ajuns in posesia lui Mihai Miron de la selectionata bugetarilor, rapidistul Marius Romaniuc a castigat titlul de golgheter, cu cinci goluri marcate pe parcursul competitiei, in vreme ce liderul vestiarului de la Railex, antrenorul-jucator Claudiu Sevaciuc, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al turneului gazduit de sala din Ipotesti.

Castigatoarea turneului, Railex Suceava, a mizat pe parcursul competitiei pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Bosancu, Claudiu Sevaciuc, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, Danut Cazacu, Sorin Nicoara, Radu Tomescu, Cornel Cainari, Andrei Aileni, Marius Pascanut si Viorel Stan. Delegatul echipei: Daniel Haraga.

Acesta a fost al patrulea trofeu pe care Railex il obtine in turneele de minifotbal organizate in acest an in municipiul Suceava, dupa ce a mai castigat Cupa Cartierelor GazetaSV, Cupa Strikers si Cupa Railex Bucovina.

La intrecerea de la finalul saptamanii trecute au mai luat parte si cateva nume consacrate ale fotbalului sucevean printre acestea figurand Mihai Gurita (Revine), Dorel Bernard (Revine) sau Daniel Balan (Interconti).

Inaintea celor doua finale ale Super Cupei Omnia, sala din Ipotesti a gazduit si un interesant meci demonstrativ intre o selectionata a fostelor glorii ale fotbalului sucevean si o echipa formata din delegatii echipelor participante in Campionatul Judetean de Minifotbal. Astfel, pentru echipa fostelor glorii au evoluat Marius Lup, Radu Casuba, Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu, Gica Paius si Victor Galusca, in vreme ce din formatia delegatiilor au facut parte Alex Oprea si Florin Cristescu (ambii Netcom), Daniel Haraga (Railex), Razvan Andreica (Ipa Suceava), Iliuta Trandafir (Revine) si Mihai Ududec (Interconti). Dupa o jumatate de ora de fotbal si buna dispozitie, fostele glorii s-au impus, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Bogdan Grosu.

Rezultatele complete

Grupa A:
Railex – Interconti 2-0
Bugetari – Netcom 2-1
Railex – Bugetari 4-0
Interconti – Netcom 2-1
Railex – Netcom 4-2
Interconti – Bugetari 3-1

Grupa B:
Rapid Cfr – Revine 4-0
Ipa Suceava – Dinadrom 6-1
Rapid Cfr – Dinadrom 7-1
Revine – Ipa Suceava 0-0
Rapid Cfr – Ipa Suceava 2-1
Revine – Dinadrom 3-3

Semifinale:
Railex – Ipa Suceava 3-0
Rapid Cfr– Interconti 6-1

Finala mica:
Ipa Suceava – Interconti 3-2

Finala mare:
Railex – Rapid Cfr 2-1

Super Cupa Omnia la minifotbal a fost organizata de catre Omnia Sport Club, Netcom-Activ si Arond Sign Factory, fiind sponsorizata de Savcom si Aqua Carpatica. GazetaSV.ro a fost partener media al evenimentului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Railex a câştigat Cupa Omnia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*