Cupa revine la Railex

Trofeul celei de-a cincea ediții a Cupei Cartierelor a ajuns din nou în vitrina celor de la Railex Burdujeni. Echipa patronată de Ilie Lahman a câștigat pentru a doua oară competiția, după ce s-a impus în finala mare de duminică, sub privirile a circa 500 de spectatori prezenți la baza Ramiro, cu scorul de 3-1, în fața formației Dinadrom Burdujeni.

“Alb-roșii” au deschis scorul printr-o lovitură liberă transformată de Tomescu, dar s-au văzut egalați în debutul reprizei secunde de reușita lui Zaremba. În aceste condiții, soarta finalei avea să decidă în ultimul sfert de oră, când Tomescu și-a trecut în cont dubla, iar pe contraatac, Căinari a trimis trofeul la Railex cu o “scăriță” de efect.

Podiumul a fost completat de câștigătoarea de anul trecut, Adistal Burdujeni, care s-a impus în finala mică, cu scorul de 2-0, în fața formației Old Bucovina Burdujeni, prin golurile lui Râpă și D. Duman.

La festivitatea de premiere de la final, organizatorii competiției au acordat și câteva premii speciale. Cornel Căinari (Railex Burdujeni) a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Victor Bujdei (Dinadrom Burujeni) a primit titlul de cel mai bun portar,, Cristinel Turturean (Dinadrom Burdujeni) a fost declarat cel mai bun manager, în vreme ce Liviu Boca (Vestul Sălbatic Burdujeni) a câștigat atât titlul de golgheter, cu zece goluri înscrise la turneul final, cât și premiul pentru cel mai promițător jucător. Grație ultimul premiu, Liviu Boca a fost invitat să susțină probe de joc la divizionara a treia Sporting Suceava.

Railex Burdujeni a mizat de-a lungul competiției pe următorul lot de jucători: Dănuț Tipa, Sergiu Corban (căpitan), Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Radu Tomescu, Marius Romaniuc, Andrei Duman și Cornel Căinari. Delegat: Dănuț Haraga.

Rezultatele turneului masculin:

Grupa A:
Adistal Burdujeni – Revine Obcini 1-0
Zamca Team – Dinadrom Burdujeni 3-5
Adistal Burdujeni – Zamca Team 5-1
Revine Obcini – Dinadrom Burdujeni 1-2
Adistal Burdujeni – Dinadrom Burdujeni 1-1 (7-8 d.p.)
Revine Obcini – Zamca Team 10-4
Grupa B:
Palas Full Construct Burdujeni – Gunners Of Bardan Obcini 1-1 (4-3 d.p.)
Adistal Ițcani – Free Gigi George Enescu 4-0
Palas Full Construct Burdujeni – Adistal Ițcani 2-2 (4-2 d.p.)
Gunners Of Bardan Obcini – Free Gigi George Enescu 5-3
Palas Full Construct Burdujeni – Free Gigi George Enescu 2-2 (2-4 d.p.)
Gunners Of Bardan Obcini – Adistal Ițcani 0-3
Grupa C:
Vestul Sălbatic Burdujeni – Sportul Mărășești 5-0
Radler Burdujeni – Sporting Ițcani 3-1
Vestul Sălbatic Burdujeni – Radler Burdujeni 5-0
Sportul Mărășești – Sporting Ițcani 0-4
Vestul Sălbatic Burdujeni – Sporting Ițcani 4-1
Sportul Mărășești – Radler Burdujeni 0-3
Grupa D:
Old Bucovina Burdujeni – Cosmin Mărășești 0-0 (2-3 d.p.)
Railex Burdujeni – Albertino Star Centru 2-0
Old Bucovina Burdujeni – Railex Burdujeni 0-2
Cosmin Mărășești – Albertino Star Centru 0-4
Old Bucovina Burdujeni – Albertino Star Centru 4-0
Cosmin Mărășești – Railex Burdujeni 1-4
Sferturi de finală:
Dinadrom Burdujeni – Palas Full Construct Burdujeni 6-0
Adistal Ițcani – Adistal Burdujeni 0-5
Vestul Sălbatic Burdujeni – Old Bucovina Burdujeni 0-7
Railex Burdujeni – Radler Burdujeni 10-0
Semifinale:
Dinadrom Burdujeni – Old Bucovina Burdujeni 1-1 (5-4 d.p.)
Adistal Burdujeni – Railex Burdujeni 0-3
Finala mică:
Old Bucovina – Adistal Burdujeni 0-2
Finala mare:
Dinadrom Burdujeni – Railex Burdujeni 1-3

Pe lângă noutatea reprezentată de turneul de fotbal feminin, spectatorii prezenți la Ramiro s-au mai putut delecta duminică, cu ocazia fazelor finale ale Cupei Cartierelor, cu o demonstrație de jonglerii cu mingea pusă în scenă de Claudia Știrbu (Vorona) și Liviu Boca (Suceava), precum și cu un miniconcert susținut de ViKloth, de la trupa Ceilalți din Suceava, care a cântat live imnul competiției.

Primele opt clasate la masculin și primele patru clasate în turneul feminin au fost premiate la final cu medalii, cupe, tricouri, diplome, caricaturi și alte premii puse la dispoziție de sponsori ediției din acest an a Cupei Cartierelor, este vorba de A & M Echipament Sportiv, Casa Pariurilor, Bermas, Sante Fruct și Crama Murfatlar.

Organizată de siteul local de sport GazetaSV.ro, Pub Sporting Ramiro, Rai Caffe, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Federația Română “Sportul pentru Toți”, în parteneriat cu Obiectiv de Suceava, cea de-a cincea ediție a Cupei Cartierelor la fotbal a reunit pe terenul bazei Ramiro din Burdujeni aproximativ 400 de participanți.

Cupa Cartierelor 2013 este parte a proiectului international MOVE Pilot Project,organizat in Romania de Federatia Romana Sportul pentru Toti si cofinantat de catre International Sport and Culture Association Danemarca, Friedrich-Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg Germania su European Commision’s Executive Agency for Health and Consumers.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cupa revine la Railex"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*