Radu, mulţumit de rezultat

Rezultatul obţinut de Cetatea în ultima etapă este echitabil. Aceasta este părerea antrenorului Ioan Radu după remiza înregistrată de echipa suceveană în compania Snagovului.

Deşi Cetatea a condus în două rânduri în meciul de sâmbătă, tehnicianul Ioan Radu este mulţumit că elevii săi s-au întors cu un punct la Suceava.

“Sunt multumit de rezultat. Puteam sa castigam dar si sa pierdem, tinand cont de ocaziile de pe parcursul partidei. Trebuie sa fim multumiti”, a declarat tehnicianul Cetatii.

După 7 etape disputate în actualul sezon, Cetatea ocupă locul 15. “Alb-albaştrii” au obţinut în acest timp 7 puncte, 4 dintre ele în urma unor remize. Antrenorul Ioan Radu nu a vrut să comenteze acest bilanţ, precizând doar că rezultatele înregistrate până în prezent dovedesc că echipa are potenţial.

“Nu pot sa ma pronunt daca este mult sau putin. Daca ar fi sa ne intoarcem la inceputul pregatirii si la perioada de vara, poate ca este peste ceea ce anticipam. S-a dovedit insa ca se poate si speram ca in continuare sa strangem cat mai multe puncte”, a mai spus Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radu, mulţumit de rezultat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*