Rădăuţi – Miroslava: 1-0

Bucovina Rădăuţi a reuşit a doua victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus sâmbătă, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la Ştiinţa Miroslava, într-un meci amical disputat la Câmpulung Moldovenesc. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat după pauză de C. Ciurlă, cu o lovitură de cap, după un corner executat de Zaremba.

Antrenorul rădăuţenilor, Daniel Stoica, a folosit două formule de joc pe parcursul partidei de ieri. Bucovina Rădăuţi (prima repriză): Bejenariu – Aghiorghiesei, Vitu, Hrimiuc, Botoşan, Zaremba, Păsăilă, Netbai, Popescu, Ionesi, I. Matei. Bucovina Rădăuţi (repriza secundă): Butnariu – Puha, C. Ciurlă, Fortună, A. Ciurlă, Botoşan, Mleşniţă, Zaremba, Cutaş, Luţac, Negruţ.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Rădăuţi – Miroslava: 1-0"

  1. Avem noroc ca ne mai lasa rapidu jucatori ca de nu………….!!!

  2. Tot stoica e antrenor vai de capuk echipei…mai bine Domnule primar lua.ti si asfaltati strazile ca sunt ca dupa razboi..ca si asa echipa asta e degeaba…fa si tu ceva ptr oras …nu echipa de fotbal care se ineaca la mal de fiecare data ..aduce.ti toti rapanosi de prin Botosani si copii nostri joaca la putna sau fratauti..

  3. Jajajajjajajaja mia placut a doua parte din ce ai zis. Jajjajajajajajja

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*