Rădăuţenii joacă în turul III al Cupei României

Bucovina-Radauti

Divizionara a treia Bucovina Rădăuţi are programat la mijlocul acestei săptămâni un nou meci în Cupa României. Formaţia antrenată de Iulian Ionesi va juca, miercuri, de la ora 17:30, pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmaţiei, în cadrul turului III al competiţiei.

Sighetu Marmatiei

Gruparea maramureşeană a terminat pe locul 4 în sezonul trecut al Ligii a III-a, Seria a V-a. De cealaltă parte, rădăuţenii au ajuns în Turul III al Cupei după ce au trecut de Bucovina Ciocăneşti cu 1-0 şi de ACS Dumitra Bistriţa cu 2-0.

„Întâlnim un adversar dificil, despre care nu am prea multe informaţii. Am aflat că au stabilitate financiară şi vor să promoveze în Liga a 2-a. De altfel, au fost în cantonament până înaintea meciului cu noi. Şi noi ne-am pregătit bine, în ciuda problemelor financiare existente la club. Băieţii au răspuns bine la perioada de semicantonament şi sperăm să obţinem calificarea. Suntem conştienţi că oaspeţii sunt favoriţi, dar credem în şansa noastră şi vom lupta până la capăt pentru ea. Nu am mers degeaba la Ciocăneşti şi la Bistriţa, ne dorim să aducem o echipă de Liga a 2-a la Rădăuţi”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Intrarea pe stadion la meciul de miercuri va fi gratuită, dar gazdele vor pune în tribună “o cutie a milei” pentru toţi spectatorii care doresc să ajute gruparea rădăuţeană.

Bucovina Pojorâta va debuta în Cupa Romaniei în Turul IV, programat peste două săptămâni, iar Rapid CFR Suceava în Turul V.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rădăuţenii joacă în turul III al Cupei României"

  1. Ati ajuns la cutia milei vai da capul vostru si echipa de la sat a promovat in liga a 2… ceq ce la radauti nu sa mai intamplat de secole:))))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*