Radautenii, eliminati la penaltyuri

Bucovina Radauti si-a incheiat aventura in Cupa Romaniei in Turul IV. Ionesi si compania au parasit competitia dupa ce au pierdut marti, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 3-4, in fata celor de la FCM Baia Mare.

Incurajati din tribunele stadionului Municipal de aproape 1.000 de spectatori, radautenii s-au tinut tare, intrand la pauza cu 0-0, dupa o prima repriza in care portarul Butnariu a fost providential la singura ocazie serioasa a oaspetilor. “Galben-albastrii” au avut sansa deschiderii scorului in minutul 89 al intalnirii, dar au trimis mingea pe langa poarta la o lovitura libera indirecta din interiorul careului. In reprizele de prelungire, Zaremba a gresit la randul lui tinta, astfel ca s-a ajuns la 11 metri dupa 120 de minute incheiate fara gol. La loviturile de departajare, radautenii au inscris prin Vitu, Zaremba si C. Ciurla, Ionesi a avut ghinion, nimerind bara transversala, iar la ultima executie portarul baimarean a parat in fata lui Hrimiuc. De partea cealalta, oaspetii au ratat o singura lovitura din seria de cinci. S-a terminat 3-4.

Bucovina Radauti: Butnariu – C. Ciurla, Alecsandru, Hrimiuc, Antonesei – Lutac, A. Ciurla, Vitu, Stoian – Zaremba, M. Apostol. A mai intrat Ionesi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Radautenii, eliminati la penaltyuri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*