Rădăuţenii, campioni la futsal

Bucovina II Radauti a castigat prima editie a Campionatului Judetean de futsal. Trupa condusa de Manuel Costache, Iulian Ionesi si Vichentie Popescu si-a adjudecat trofeul pus la bataie de AJF Suceava, dupa ce s-a impus duminica seara, in finala turneului din sala LPS, cu scorul de 8-7 (1-3), in fata gruparii Stiinta Vicovu de Sus.

Radautenii si-au asigurat victoria si medaliile de aur prin golurile marcate de Grecu (4), Apostol (2), A. Ciurla si Puha, in vreme ce invinsii au punctat pe tabela de marcaj prin Bostiog (4) si Schipor (3).

La festivitate de premiere de la final, la care a luat parte si Cristi Vornicu, reprezentatul cluburilor de futsal in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, organizatorii au tinut sa acorde si trei premii individuale. Astfel, Alin Schipor (Stiinta Vicovu de Sus) a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului final, Valentin Prutean (Bucovina II Radauti) a primit titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Radu Tomescu (Viitorul Liteni) a iesit golgheterul turneului, cu sase goluri.

Bucovina II Radauti a mizat pe urmatorul lot: Cristi Butnariu, Valentin Prutean – Andrei Ciurla, Cezar Ciurla, Dorel Grecu, Marian Apostol, Daniel Polocoseri, Iulian Puha, Sebastian Vicol, Andrei Alexandru, Costin Siritean si Alexandru Petrovan.

Rezultatele turneului final:

Grupa A:
Stiinta Vicovu de Sus – Viitorul Liteni 2-2 (5-4, d.p.)
Somuz Falticeni – Stinta Vicovu de Sus 1-4
Viitorul Liteni – Somuz Falticeni 7-4

Grupa B:
Bucovina II Radauti – Silva Udesti 1-0
Spuma Darmanesti – Bucovina II Radauti 2-2 (5-4, d.p.)
Silva Udesti – Spuma Darmanesti 6-5

Finala:
Stiinta Vicovu de Sus – Bucovina II Radauti 7-8

Meciurile au fost arbitrate de Vasile Tacu si Ghita Ignatescu, supervizor din partea AJF Suceava fiind Dan Dascalescu. Organizat in premiera de catre AJF Suceava, Campionatul Judetean de futsal a reunit la start nu mai putin de 24 de echipe.

COMENTARII:

20 Comentarii la "Rădăuţenii, campioni la futsal"

 1. Tomescu golgheter ?:))… Alin Schipor a avut cel puțin 8 goluri date;)

 2. Cred ca asta este o executie in direct a AJF Suceava, au tras toate liniile catre toti simpatizantii lor, daca Tomescu a iesit golgeter cu 6 goluri, atunci Alin Schipor care a marcat de 9 ori ce este? Valentin Pruteanu care a aparat doar o repriza si a fost trimis dupa „seminte” mereu, cu o singura interventie portarul turneului???

  • Intradevar ma asteptam la Burlica macar sa fie portarul turneului, sau la altii. Si Alin chiar daca a fost ales jucatorul turneului, trebuia si titlul de golgheter ….ca matematica e matematica….8>6:)

 3. Stiinta vicov merita clar trofeul

  • Nu poti spune ca cineva merita si cineva nu…ca nu suntem la Romanii au talent sau X-factor…numai acolo se zice asa….la fotbal e pe goluri….si cine castiga, acela merita sa castige…………Ca toti ne asteptam ca Stiinta Vicov sa castige, asta e altceva.

   • RUSINE AJF.Schipor Alin golgheter.Burlica Cristi portarul turneului.Radautiul trucuri ieftine anti fotbal.felicitari vicov si liteni echipe adevarate.

  • De ce nu ar fi meritat trofeul si Spuma Darmanesti ?

 4. 8>6 corect nu????

 5. s a m a p i s p e r a d a u t i | 2 martie 2015 at 21:18 | Răspunde

  Un anume apostol a amenintat tot meciul albitru ca o sa.l intalneasca in trafic,profita de functie mi sa spus ,e politist C A C A T. DE OM

 6. bine ca nu au castigat taranusii aia ..altii de teapa lor au luat o cupa la ipotesti cu niste franti si e plin facebookul de filmulete , poze ..sampanie :)) de zici ca joaca in CL .. astia daca castigau probabil isi faceau echipa in prima liga de futsal ca ei ”este” fotbalisti : )

 7. Mai lasati ma cu schipor ala…i s a dat titlul de cel mai bun jucator deoarece.a jucat finala…daca e sa o luam invers nu l poti compara pe schipor cu tomescu….Clar!

 8. Iar cu portarelul de handbal..scapati ma…nu l ajuta fizicul (zici ca e Paul Blart.Politistul de la mall).. si avea in joc de picioare de parca o lovea cu crosa! In afara de solcan si de capitanul lor…restul cam de valoarea la spuma darmanesti!

 9. Care ai scris ma articolul asta…ia mai uita-te putin la rezultate si corecteaza la meciul Spuma Darmanesti-Radauti.

 10. Au meritat sau nu Cupa numai conteaza… Trofeul este la ei si atat tot. Bravo lor si sa speram ca la anu sa ne luam revanșa!! ✌️

 11. 5-4 (d.p.) Pentru Darmanesti , nu Radauti/milisauti :)))

 12. Adevarul e ca tomescu e cu o clasa peste ceilalti

 13. Iar pt radauti sa i vedem castigatori si vineri

 14. Doamne ajuta si fiecare vrea ce face ! :))

 15. Apropo marea majoritate nu aveti suturi la poarta cate goluri are tomescu date !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*