Rădăuţenii au fost refuzaţi de Federaţie

Bucovina Radauti Lutac

Începând din acest sezon toate meciurile din seria întâi a Ligii a 3-a se vor desfăşura sâmbăta după-amiaza. Conducerea clubului Bucovina Rădăuţi solicitase Federaţiei Române de Fotbal să dispute partidele de pe teren propriu vinerea, la fel ca în anii trecuţi, dar cererea „galben-albaştrilor” a fost refuzată.

Antrenorul Iulian Ionesi a aflat abia miercuri că Federaţia nu le-a aprobat cererea. Anunţul a dat peste cap clubul rădăuţean, în condiţiile în care “galben-albaştrii” au înştiinţat Jandarmeria, Pompierii şi Salvarea că jocurile se vor ţine vinerea. În plus, în presa locală şi în afişele lipite deja în tot oraşul, partida din etapa a 2-a, cu Olimpia Râmnicu Sărat, apare că se va disputa pe 4 septembrie.

“Noi am trimis de mult timp cererea de a juca vinerea. Cum nu am primit un răspuns, am considerat că este o confirmare tacită. Cei de la Federaţie au schimbat regulile, dar n-au anunţat pe nimeni. Noroc că am sunat noi acum şi am aflat că ni s-a respins cererea. Şi aşa nu avem bani pentru arbitri, când mai apar asfel de probleme nici nu ne mai vine să ne prezentăm în campionat”, a mărturisit antrenorul Iulian Ionesi.

În primul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri, Bucovina Rădăuţi va primi sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul “Municipal”, vizita nou-promovatei Olimpia Râmnicu Sărat. În etapa inaugurală a Ligii a 3-a, echipa antrenată de Iulian Ionesi a fost învinsă cu scorul de 1-0 în deplasarea de la Atletico Vaslui.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rădăuţenii au fost refuzaţi de Federaţie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*